isn't this messed up?



hey onödigt inlägg. nu sitter ja här med skrattmåsen på bilden. förrut var exciting! and it still is! vi har mest kollat på tv. haha, roligt liv man har. aja, men imorrn blir det träffa julia också. btw, sry karin, för att ja inte svarade på ditt sms, but i am out of money, men visst måste vi träffas någon dag. saknar massor med andra tjejer i min klasss. okej, nu känner jag att ja skriver only to make a long text, men ja skriver mer imorrn, ella vill att vi ska ta bilder.

if u lie, u don't deserve to have friends

ska snart äta och sen ut en stund. jag är glad. detta har varit en bra dag, dels för att ja bokade katy perry biljetter och dels för att ella kom över till mig och vi snackade bob-saft medan vi kollade på TNBC. jag är trött. jag har inge musik på den här datorn. jag ska spela sims sent ikv. haha, jag är en 6åring i en 15årings kropp. flumm , hejs.

one more thing i'm addicted to

det här blir ett snabbt inlägg. (jag satt uppe på mitt rum och pysslade ihop en countdown) eeh. vad var det jag skulle skriva nu igen. ah visst ja! jag har bokat mina biljetter till katy! :D så nu är det 100% sure. ella och jag drar iväg till sthlm runt 20-22 februari. får se om vi kanske sover över en natt hos min syster (snääääällla, emiliaaa?). jag tar nog ledigt från skolan då. nu blev man superglad. :D jag hittade biljetterna på livenation, att jag inte hade kollat där innan. knäppa mig. aja. billigt var det också 215:- haha, det är ju typ ingetting! aja, nu ska jag fortsätta på min countdown och lyssna på musik. ikv blir det pappa. hejs !

hey moon please forget to go down


panic at the disco's nya video för deras låt 'northern downpour' från skivan 'pretty. odd'. jag tycker om den här videon, den är annorlunda, in a good way.

never dream alone


idag så väntas ashlee wentz föda hennes och pete wentz barn. enligt svenska tidningar, t.om deras son. men vem vet om man kan lita på tidningarna. lycka till, ash. whenever u deliver.

jag har nyss varit hos tandläkaren, klockan är 08:25 och jag hade en tid vid 07:45. det är synd om mig att behöva gå upp så tidigt, well. jag hann med bussen och hade tur med bussen hem, så nu sitter jag här och väntar på att få boka biljetter till katy perry, om jag nu skulle hitta var man kan köpa dem. typiskt. när jag väl går på nån konsert så ska ju det såklart vara omöjligt att hitta biljetter. aja, vi får se hur långt tålamod jag har. jag vill ju hinna se the nightmare before christmas innan mina syskon vaknar.  just det, guys - it's halloween!

var finns katy perry?



idag släpps biljetterna till katy perry som ska uppträda på nalen i stockholm den 22 februari. men var kan man hitta biljetterna? dem finns inte med på dagens biljettsläpp på ticnet, var kan man annars hitta dem? det verkar som att de har gått upp i rök. men vad händer om jag inte hittar biljetter? då får jag ju inte se katy. vet någon var man kan hitta katy perry?

make them dance like we were shooting their feet

nu är jag äntligen hemma. tågresan var skakig och försenad. jag mådde illa typ sista timmen. men i alla fall, imorrn är det halloween! jag ska till tandläkaren 07:45 och sen ska jag hem boka biljetter och sen kolla på '**** live in phoenix' och 'the nightmare before christmas'. yea. that's right! jag ska på katy perry på nalen i stockholm 22 februari med ella! mer än så vet jag inte. tider & priser får man väl veta när man bokar biljetterna imorrn bitti. undrar när själva biljettsläppet happens för de kan ju inte ta slut allt för fort... eller? i alla fall, ella - vakna tidigt så ringer jag dig så bokar vi samtidigt!

yes. nu blev man glad. bara 3 månader och 3 veckor kvar! :D

fix, katy, tåg & hem



high school musical was very predicteble. and boring, cheese. ya'll know. åkte i alla fall hem och såg på tila tequila finalen på datorn med syster. poor thang! will she ever find love? aftershow ikv. snart ska vi väl röra på oss. syrran min vill till american apperal på götgatan men det är största omvägen till cityterminalen där vårat tåg går ifrån. liksom, allt blir mycket lättare om vi tar tunnelbanan från karlaplan till t-centralen och sen går under marken till cityterminalen.

DAMN, katy perry (egentligen kathrine hudson) kommer till sverige 22 februari nånting! thanks, helena. hon hade kollat text-tv och gick in på datorn för att tell:a me. nu blev jag glad. det där gjorde min dag. förhoppningsvist kommer gym class heroes och fall out boy också till sverige (akutella med nya skivor). fyfan. biljetterna släpps imorrn och jag tror att jag ska gå.. kanske. min mamma är lite scared att jag ska till sthlm by myself men jag tror ella ska med och vi kan ju bo hos emilia. jag har pratat med massor av pers som har sett katy live och dem säger att hon har sån energi och kan verkligen connecta med publiken. undrar hur mycket bljetterna kostar, eller var hon spelar. YAY, ja är excited. det första jag kommer göra när jag kommer till örebro ikv är lätt att ringa ella. !!!!

i alla fall. vi tar ett tåg ikväll till örebro och jag kommer hem sent, tror jag. i alla fall. nu ska jag kolla in katy's hemsida och också ticnet. hörs gör vi !

the ting tings

jag har inge musik på syrrans laptop, så det blir inga låttitlar titlar på inläggen medan jag är här. (jag brukar skriva det jag hör).

när jag gick förbi behrns salonger idag så var det en stor skylt om kommande artister som ska dit och gissa vilka som ska dit 26/11? javet, the ting tings! jag vet inte hur jag ska göra och om jag ska gå. jag har ju sagt x antal gånger att jag ska spara mina pengar till när fob, katy or när gch kommer hit, men maybe kanske är det time att face the facts och inse att de kanske inte kommer, i alla fall inte alla. uuh, jag är splittrad. vad ska jag göra?

come on, katy. annonuce your europe tour!

stockholm

 
tisdagens slappoutfit:      gårdagens köp! :D              dagens köp! :D:D:D
gråa jeans - hm               röd stor kofta - gina 100 :- fall out boy-tshirt - rockzone 170:-
svart linne - hm
blå halsduk - hm
orange/röd hoodie - carlings


nu är jag framme i sthlm!
igår kom jag rättare sagt fram. allt gick bra. gick på stan en snabbis med matilda och ells. köpte bara en stor, mysig, röd kofta i storlek XL på gina tricot på rean för 100 :-. sen gick jag och matilda med ella till citycentralen, (när vi väl hitta dit) det var kallt, men ella härda ut i hennes tajts och hon kom hem safe, tror jag. vänta, jag fick förrut ett sms från henne som jag inte har öppnat än...

det var från maria. och jag orkar inte svara. haha, jag är så snäll.

idag så väckte mina snälla systrar mig vid nio-nånting. jag typ vägrade gå upp. men vi kom iväg till stan vid 10-nånting. åt på mcd och var kvar till 14, astrött var man i slutet, men jag köpte ett jättedyrt och superbra hårpuder på en frisörsalong och en ny fob-tshirt!
 
igår var jag på punktshop, men de hade inte fått in ngn ny. (jag har en annan därifrån) men de hade en panic at the disco, fast om jag ska vara ärlig så var den inte så snygg. det stod bara patd och en bild på alla, ink. brent- så den kändes inte så kul. men idag hittade jag rockzone och det fanns tre stycken. en som var blå och som det stod 'fall out boy is for lovers'. jag älskar den. den ska jag lätt köpa nästa gång jag kommer till sthlm. sen fanns det den jag köpte och en annan där det stod 'i <3 fall out boy' (i love ny-style) fast om man kollade riktigt nära så stod det innan hjärtat och efter i 'to hate'. så det blev 'i love to hate fall out boy' och en sån tshirt vill man ju inte ha!

men nu ska jag dammsuga, dusha och göra med ready för bio. haha, det blir störta salongen i största sf-en. high school musical. haha, jag ska skratta - riktigt högt!

smsa mig! i would love to tell u all the thing that i didn't write here.

with a wave of my hand



okej, ännu mera TNBC. ett nytt album har tydligen släppts!

ett cover album av TNBC sountracket. det är samma låtar fast med andra artister. det här albumet måste jag bara köpa! på det vanliga soundtracket så var både fall out boy och panic at the disco med. och på det nya 'nightmare revisited' så finns rise against, amy lee, all american rejects & plain white t's med. detta kom som en överraskning till mig. en mycket positiv sådan!

i am the best


eftersom jag har skrivit så mycket om the nightmare before christmas tänkte jag ge er början av den.
den här låten heter 'jack's lament' by the big man himself, jack skellington!

tagga folk. its almost halloween!

men nu måste jag springa upp en våning, plain white t's är på radion. (:

and will he see how much he means to me?


en av låtarna 'sally's song' från musikalen the nightmare before christmas.
här är den framförd av amy lee, en otroligt bra sångerska. i love it! lyssna och njut!

everybody scream


några sommarbilder ifrån turkiet!

okej, hon bad om det!

kriget är igång. vems blogg är mest ointressant? min eller min systers?
kommentera, kommentera! haha, jag ska allt visa henne.

emilias blogg: http://kandukanjag.bloggspace.se

hhaha, kom igen folket, min är bättre!!

i walked you home most days

´
gårdagens
gråa stuprörsjeans - hm
grå tshirt - zara
svart halsband - hm
brunt flätat armband - prag
och så får man inte glömma viva la diva nagellack nr 53 för bara 45 :-

patrick stump är ett geni, inte för att det är någon nyhet direkt.

jag har nästan packat klart, jag har också märkt att jag behöver en ny väska. min håller på att gå sönder. så sliten är den. aja. jag har blivit väldigt sugen på långärmade tröjor i massor av olika färger. i'm looking forward to the winter! faktiskt min favoritårstid. äh, nu ska jag nog hitta på ngt annat. jag har liksom inget mer att skriva. förutom att 'don't regret it now' med tyga feat mr. stump är bbäääst!

was it all a dream?

 
jag & ells

ella och jag spenderade kvällen med att spela singstar, äta jordnötsringar, prata med folk och slutligen satt vi på 'the perfect man' med hilary duff. filmen sög pretty much. very cheese & förutsägbar. det enda som var bra med den var när 'se-se-se-se-sexy boy' kom upp.  men ella somnade efter halva filmen så jag fick sitta där och dregla all by myself.

nu ska vi göra scones till frukost så jag måste gå och hjälpa henne. forhoppningsvist ska hon med till sthlm imorrn över dagen (medan jag och min syrra ska vara där tills på torsdag kväll). vi får höra lite med våra föräldrar. men jag skriver i alla fall senare. damn. jag behöver packa också. haha, tiden räcker inte till!


please, u know im not that


panic at the disco - it's almost halloween. är det fel att jag totalt älskar den här videon? halloween är lätt bästa tiden på året!

ells kom en stund förut, nu ska jag sova hos henne, får se vad vi hittar på.
haha, ks. ellaaaaaaaaaa! herregud!

i can't take it any longer


tänkte bara slänga in en bild på gårdagens köp.
stor, skön vinter jacka för 600:- på hm.
blir varmt och skönt i vinter med den och mina nya sköna vantar!

i would love to see you try

 
    
gårdagens:
lila linne - hm
blåa jeans - entertinment
vit sjal - gammal
guld armband - gammal
flätat armband - prag
lila armband - liverpool (present från ella!)
svart keps - hm

igår var skoj, julia och ella kom till mig och vi gjorde massa galna grejs. haha. vi åt mycket godis så att vi kände att vi ville spy, och sen lite till. haha, det borde vara vårat motto. ät tils du spyr - och sen lite till. snart kommer ella. vi får se vad vi hittar på.

måndag blir det vi tre igen, dåfan!! men sen ska jag ju till sthlm. det blir också fun fun fun ! måste ringa massor med pers.

i hate this part - pussycat dolls.
suprise, suprise! faktiskt en riktigt fin låt.

hahaha, jag älskar the panic at the disco videon som de skrev och gjorde en video till ' it's almost halloween' jag lägger upp den senare, läs lite om den på george's blogg http://weresoblogging.com

men nu ska jag i alla fall äta lite mer godis. skriver senare. ciiiiiaaaao

happy birthday to the angelegg


yesterday was little miss katy perry's birthday!

haha, jag skulle i alla fall varit lite mera excited när jag sjöng för henne.
grattis, grattis. ses förhoppningsvist i sverige, katy! :D

these are the fast times

do you think you're up for this?
are you ready to get undressed,
undressed in your evening best besides,
every heart is like a house on fire with escape
routes in every room.
these are the trials of our youth.


har spenderat dagen so far med att shoppa & lyssnat på the academy is...'s 'fast times at barrington high'. har also fotat och fixat. snart kommer tjejerna ! :D föresten så har jag snottat min syrras spegel. jag har haft mitt rum sen jag var ett och jag har aldrig ägt en spegel. så det var dags för en. nu gäller det bara att sätta upp den... hah..

bilder kommer antagligen imorrn. jag hatar skolan, och är grymt glad över att det är lov. idag vaknade jag vid 10 och satt vid datorn non stop till ungefär 14. fan va härligt. så ska varenda dag vara! :D

don't turn around.

tonight is different



för alla er som antecknar så är det något knäppt med min msn, jag loggas ut och återansluts. så om jag loggar ut så kommer jag säkert tillbaka i en kvart innan jag loggas ut igen. dessutom kommer det inte upp sånna där rutor i hörnet på skärmen när någon loggas ut.

the academy is...  i love 'em. jag har inte innan tagit mig tid att lyssna på dem så där asmkt. god, i've been missing out.

tänkte också bara skriva svaren på låtarna som står där nere. haha, jag vet att jag är populär och det var en pers som gissade. men jag har fler läsare än så, so come on, kommentera! (okejs, jag ska inte säga ngt, jag tar mig aldrig tid att kommentera andras bloggar, men jag ska bli bättre på det). men i alla fall svaren är att låttext nummer 1 var 'i'm a wonder' - the cab. 2 'obvious' - hey monday och nr 3 är 'viva la white girl' med gym class heroes.

everyone think they deserve more





the nightmare before christmas!
på halloween ska jag lätt titta på den. tim burton är ett geni. jag såg föresten massa videor på youtube (kolla in mina bildspel där, namnet är takeyourtasteback) hur man ritar en enkel jack skellington. jag vet inte om jag har berättat om den animerade musikalen tidigare men den är i alla fall jättesuperbra. b.la. panic at the disco, fall out boy och marilyn manson har gjort covers på låtarna. hela soundtracket är faktiskt bäst. danny elfman är också ett geni. aja, för att komma till sak ska jag nog försöka mig på att rita en stor jack och sätta upp i mitt rum, men jag räknar med ett failure, för jag suger på att rita. helena ritar bäst, hennes skulle bli perfekt.

den andra bilden är mitt lilla kladd som jag ritade medan jag lyssnade på panic at the disco's 'pretty odd' för första gången. jag har gjort samma sak med gym class heroes' 'the quilt' som jag köpte förra månaden, ska skanna in den i datorn så fort  jag förstår mig på den nya skrivaren.

många som jag känner ska tydligen och se simple plan när de kommer hit 31 oktober eller när det var. de är faktiskt rätt så bra, men jag sparar mig till när katy perry, gym class heroes & fall out boy kommer till sverige, and they will, if i so have to fly them here myself. men det är bra, för när de är här så kan jag bo hos min syster (hon bor på karlaplan) och sen kan jag sova där någon vecka och bara leva på mina live minnen av personerna. hah

ny header gör jag nog säkert också på lovet. men eftersom jag inte har gimp längre så blir det nog en paintad, kind of like the one i already have. jag är inte beroende av någon high tec, paintad duger (:

she's got no limits, she thinks she's so tuff

hey monday  - hold on tight

idag vet jag inte vad som händer egentligen, ska nog kanske och köpa grejs på stan och aspholmen med mamma och bror, men det blir lite konstigt eftersom min syster (som är här för tillfället, men bor i sthlm) är på högskoleprov och har bilen. (fick körkort förra veckan, grattis). så det blir nog att vi mum, me & brother får gå på stan en stund och vänta till hon är klar. hon skulle sitta där i 8 h. stackaren,

fall out boy ska tydligen försöka på ett annat rekord i guiness världsrekord bok. tidigare i år försökte dem sig på att vara det enda bandet som spelade på alla 7 kontinenterna in a matter of 9 something months. men det gick inte för att de blev kvar i chile i en vecka och väntade på att vädret skulle bli bättre för att flyga till antarctica. men vädret blev aldrig det, så det blev inget rekord. nu ska de tydligen försöka sig på att spela på mest radioshower under ett dygn. deras personliga rekord är tydligen 57 under 24 h.

ska nog fota lite idag också. jag saknar my girls. karin är i london. fyfan va avis man kan vara. bäst är hon iaf, love u !

josey don't u worry, its just a face you're going trough, someday you'll know just what to do.

update senare, hej så länge /AG

tragic, everybody tryin hide of all those habits


hittade en gammal bild från januari.

gissa låtarna?



1. i came, you went
was there something I should have said?
i'm sure that isn't
i'm supposed to know

2. let's make a mess
steal a kiss in the moment
you and me everything that could be
touch, don't go
stay as long as you like

3. the world is yours, so play the role.
blow the dust off this record and put the needle down slow.
our veins are cold, but we'll never grow old.
lets have a toast, and raise our drinks.
no hearts on our sleeves, just eagles on our cuff links.
its such a rush to know you love me so much.

btw, prostitution is the worlds oldest profession and i dear madame i'm a proffesional.

we started nothing, i wish i didn't

jag har fallen in love with tyga, the cab & the ting tings all over again! underbara!

igår (torsdag) så var jag och praoa och sen så gick ella och jag på stan. jag hittade ingetting (inte för att jag kollade), fikade bara och köpte blomma til praoen, haha. jag är snäll!

i am maybe bringing ella on the kryssning. om hon får. jag ska i alla fall till riga, två dagarskryssning 19-21 dec, så jag behöver ta ledigt från julavslutningen, haha, då har jag varken varit med på sommarskolavslutningen eller julavslutningen. haha, i don't care. i hate those cheesey things.

bittersweet world - ash wentz !

var sista dagen på praoen idag. alla älskade mig. hah, jag fick i alla fall ett bra omdöme, 300:- och en påse full med snacks. hade hoppats på att ella skulle göra mig sällskap och äta, men hon skulle till julia. jag får vara med (a) , hah

syster som jag ska åka till å tisdag kommer snart hem till örebro, ska nog med mamma och hämta henne på resecentrum.

jag längtar till gymnasiet. jag ska fan bli vän med alla, haha, jag ska vara social och positiv. (typ motsatsen från vad jag är nu).

såg föresten på brand new chart på mtv i början av veckan. katy perry's 'hot n cold' kom på första plats! före britney's 'womanizer' (britney är bra, ibland) längtar till ema som katy ska hosta.

nej, nu skriver jag bara för att skriva. men ngt jag behöver skriva är däremot ge mig åsikter'. vad tycker ni om den här skitbloggen?, fler outfits, videor, texter?


offer my something i know u really meant

jag känner på mig att detta kommer bli ett långt inlägg...

tisdag

var på praoen som bestämmt, åt på mcd, träffade lina en stund innan mässan började, mässan, hem, csi, prison break, biljetter, möte, ugly betty, desperate houswiwes.

mässan var helt okej, mycket folk och mycket ljud. jag fick info om ungefär 10 olika program, och nej - jag har fortfarande inte bestämmt mig. jag hade iaf funderat lite på estet på karolinska (om jag ska få högre högskolebehörighet så behöver jag bara egentligen ta naturvetenskap B på ett iv-val) när jag kom hem, men då ska ju såklart mamma säga 'men ska du inte ta sam då?' dö. nu är jag lika osäker som jag var innan. mamma snackade också om att hon hade värsta önskningarna om att nån av hennes fem barn skulle bli sjuksköterska, polis, lärare, pilot eller något sånt jobbigt jobb. haha. in my assss.

jag kollade även på prison break avsnittet som jag hade spelat in på måndagkvällen och jag dog! jag grät lika mycket som när sara dog som när hon came back to life. inte bokstavligt men.. alla tittare trodde att gretchen hade halshuggit sara och lagt hennes huvud i en låda för lincon att hitta, men när michael hade en pistol mot henne och sa att han skulle hämnas för sara och döda gretchen så sa hon att sara still was alive! michael dödade iallfall inte gretchen (det gjorde en helt annan snubbe) och efter att michael hade blivit arrested och någon som hade betalat deras borgen så kom lincon (han blev gripen i panama och got transferd till usa) och han till ett hus någonstans och då stod sara där! right infront of him. liksom de hade inte träffats på god knows how long och det var verkligen true love. cried my eyes out. älskade i alla fall det avsnittet, nu är det lincon, micheal, bellic, sucre och sara mot the company! kill 'em!!!

mamma frågade lite senare om jag ville följa med henne att hämta biljetterna på biljettbutiken till min julkonsert och sen följa med henne på något random möte som hon hade blivit lottad att gå på. jag hade ju inget för mig så mamma och jag åkte upp på stan, åt lite godis och gick på mötet (där hade dem fika och jag åt största bullen med sånt där gult i, du vet vad jag snackar om, ella) jag kom hem right in time for ugly betty och desperate housewives.

desperate housewives avsnittet var bäst. men jag fattade inte riktigt varför det var i slutet 'five years later' jag gillade ju nutiden. vem var det susan bodde med och hur i hetvette kan gaby fått fetaste barnet? och andrew, i love andrew. det verkade även som att bree hade värsta kända catering firman.  åh, härligt tv program det där, ikväll blir det grey's och jag förväntar mig minst lika mycket underhållning.



och idag har jag varit på praoen och när jag kom upp på stan slank jag in på teknikmagasinet och köpte nya muddar till mitt headset. (tappade en mudd igår på mässan, buhu) 3st par för 19:-, helt okej, jag behövde ju liksom!

stockholm blir det också på tisdag slog det mig. jag och min syster ska hitta alldeles själva på örebro resecentrum. hur ska vi komma på rätt spår och rätt tåg? haha, det lär bli en upplevelse. jag måste föresten tvätta kläder., och snacka med mamma om pengar.

julia är bäst, haha, träffade henne all the time igår på mässan. kör vi i helgen eller nästa?

nya alternative press måste säljas i örebro! fob är på covert, snyggaste covert också. faktiskt bättre än det på rocksound. och det på rocksound var jävligt snyggt!

nej men nu ska jag inte plåga er mer, ciao / AG

arizona, it's a million miles from florida

fixade äntligen över the academy is...'s 'fast times at barrington high' och hey monday's 'hold on tight' till skiva igår kväll. satt upp sent och lyssnade och njöt.

jag känner att jag har klagat way to much på min prao. okej, det är fysiskt ansträngande men so what? jag behöver det, nu när jag är i oform. och personalen är faktiskt riktigt trevlig.

gymnasiemässa imorrn då. ska äta på stan innan eftersom jag bestämmde mig ändå att åka till praoen på morgonen och vara där dryga 3 h för att visa att jag är angelägen om att få sommarjobb i sommar, fast jag kommer nog inte få det eftersom jag är så otroligt oeffektiv och seg. but what are u gonna do about it?

har iaf inte än hittat någon som vill göra mig sällskap på stan eftersom de flesta i klassen ska äta på sin prao. men det hinner inte jag eftersom jag brukar ta lunch vid 13-14 och mässan börjar vid 12.

ikväll börjar säsongspremiären av prison break, men eftersom det går mellan 22 och 23 och jag ska upp vid 06:30 imorgon så kommer jag inte orka stanna uppe så det är att spela in det på vhs'en som gäller!

julkryssning med familjen? ja, så kanske det blir! (:

föresten så bokade min syster som flyttat till stockholm biljetter dit till min och min andra syster i söndags. (: vi åker tisdag den 28:e oktober på morgonen till torsdag kväll den 30:e eftersom jag ska till tandläkaren 07:55 på fredag morgonen - lagom roligt. men resan kommer i alla fall bli kul. det blir nog roligare om jag hade några pengar, men vi får se vad jag kan skrapa fram.

pratade med lina en stund i mobilen idag, damn , i'm missing her!

stay sweet /AG


say my name and his in the same breath, i dare u to say they taste the same



okej, jag gillar inte snubbarna som intervjuar dem. rösterna är helt. ööh. typ scary och omogna?
aja, jag gillar peter and patrick iaf, de är coola snubbar. haha, alla snubbar får mig att tänka på aurostocats. ni vet den där gamla disney filmen? haha,i alla fall. eftermiddagens/kvällens tv blir iallafall, brothers and sisters, men in trees, one tree hill, gossip girl, hål i väggen och parlamentet. men nu börjar b&s så nu måste jag gå. ciao.

dance to this beat and hold a lover close


jag behövde slänga dit en bild på travie mccoy från gym class heroes. han texter är bäst! jag drömde typ också att han dog och att jag låg i mitt rum i flera år och vägrade gå ut därifrån. jag bara grät och åt chips. hahah, weird. 

glömde att nämna. och ni vill se fler bilder eller overall annat från mig så kan ni gärna bevaka min bilddagbok. afternoon är namnet där så det är bara att skriva. nu blev jag sugen på godis. haaha. fetto är man. men kolla bdb'n :) nu är det mer tila tequila som gäller, ciao.

i set my clocks early 'cause i know i'm always late


en bild från i fredags när jag fikade på hells med ells

och en annan bild på ella och mig som vi tog för ett tag sen.

allt har varit otroligt segt på sistonde. ikv blir det tv och slappa innan jag ska tillbaka till praoen i vecka till. fast jag ska nog ta ledigt på tisdag. jag drömde även att vi var i skolan på måndagmorgonen och hade hemkunskap och jag ahde glömt att kontakta min praoplats och att jag var helt förstörd och lydia hjälpte mig. haha, konstigt

igår satt jag uppe sent och började kolla på tila tequila 2 på mtv.se. jag verkligen älskar den showen! haha, så mycket drama.  hitills gillar jag sirena och george bäst. jay och chad hatar jag ,

jag tycker att det är dags att jag sticker till sthlm och går på bio och käkar pizza. haha föresten, inte pizza. jag har trättnat på pizza. mcdonald's, däremot. mcdonalds. det kan man aldrig tröttna på!

hahah, här sitter jag och snackar mat. snart ska jag gå till den andra datorn och lyssna på cute is what we aim for och kolla på gamla bilder.

don't u care about me anymore?

ella har fortfarande inte loggat in på msn så jag har inga fler än de 150 st som vi tog med min digitalkamera.  tillbringade kvällen med att instalera datorn och sedan sitta och lyssna på gammal musik som låg kvar på den. b.la britney spears, maroon 5 & avril lavigne. sen kollade jag på gamla musikvideor som jag hade brännt över från datorn för längesen, b.la. black eyed peas, mariah carey och min älsklingsvideo 'music makes u lose control' med missy elliot feat fatman scoop och ciara.

har fortfarande inte gjort no'n som jag och jess ska redovisa när vi kommer tillbaka till skolan. måste förbereda oss via msn tror jag, kanske är dags att göra den eftersom jag ska till sthlm på lovet och den veckan som jag har kvar på praoen på willys så kommer jag nog inte få tid eftersom min energi är på noll när jag kommer hem på the afternoon/evening.

nu sitter jag och chattar med min kära syster som bor i sthlm och det är hon jag ska hälsa på under lovet. vi berömmer varandras bloggar så fint så. ;)

men nu tycker jag att ella ska logga in på msn. varför svarar hon inte på mina sms?

natural disaster

  
nu är det dags att shape up. jag gillar inte min blogg, och jag känner för att fortsätta så behöver jag tycka om min egen blogg. men jag får fixa det någon annan gång. jag är way to tired för att greja det nu.

idag var det fota med ella och mer bilder kommer senare eftersom hon måste hem och ladda över de bilder vi tog med hennes kamera och skicka dem till mig först. :) i like 'em a little.

ikv / imorgon blir det att instalera datorn som vi fick av min faster. hon flyttade häromveckan och då hade hon en extra dator som hon inte behövde. så då fick vi den! vi kommer dock inte ha internet på den men jag kan ju spela alla mina sims spel på den. jag är totaly in love i sims orginalet, sims 2 suger.

gym class heroes makes me happy.
fortfarande ont överallt.
ge mig nya fob intervjuer.
skriver senare.
ciao

i hear it in your voice, u care


jag och ells a while ago.

jag ska göra detta till ett kort inlägg eftersom the pain i have in my fingers.

idag var jag på praoen och fick tom sluta tidigare. det blev upp på stan med ella som jag inte träffat på ett tag. det var mys och skratt. vi köpte gårdagens bullpåse på hells konditori för 25:-. 5st bullar fick man med som var riktigt goda. vi var lite bad på konditoriet också och betalade bara för ett glas vatten men tog cola när ingen märkte. haha,

sen blev det springa efter bussen eftersom nästa gick 40 minuter senare och jag vägrade vänta utomhus i kylan. ella var beredd på att ge upp när hon såg bussen åka förbi oss när vi inte var på hållplatsen, men jag började springa efter den och kom i slutet ikapp bussen vid nästa hållplats, haha, har man skills så har man ;)

imorrn ska jag upp tidigt och göra mig iordning för att gå ut i vasa stan för att ta fina bilder på mig och ella, det blir mys eftersom att jag nyss har fått tillbaka datorn och den 'är helt rensad. jag ska bara fylla den med fina nödvändiga bilder.

nu återstår bara en vecka på praoen och sen blir det sthlm och hälsa på syster under höstlovet :)

placer culpable



bra skivor och tidningar. sånt gör mig iaf glad!

jag har ont överallt! jag har x antal skärsår på mina händer /armar som kan misstolkas. det gör så jävla ont. ni har ingen aning. jag kom på idag att typ under hela min prao hitills har jag gått och nynnat på 'i don't care' för att make myself feel better. jag hade nästan glömt bort allt med fad men när jag kom på det på lunchen idag blev jag ledsen ):

placer culpable är brabrabra! (Y)  varför valde jag inte spanska som språkval ist för franska?

asså jag har så många skärsår att det gör ont att klicka på tangenterna.

idag hade jag planerat att göra kladdkaka och sitta och kolla på 'the nightmare before christmas', men i never follow though. jag är hopplös.

cjag saknar mina vänner, lina, carro, karin, ellen, julia, ella, jossan, emelie... m.fl.  ):

crap, kill me


tisdagens.
svarta skor (syns inte) - wedins
svarta jeans - wear it
svart band tshirt (fall out boy) - punktshop
svart skinnjacka - vetinte
blå halsduk - hm

ny fob låt 'what a catch, donnie' - men jag tänker inte lyssna på den förän folie a deux, för annars blir det inga nya låtar när jag lyssnar på skivan för första gången. u know. jag vill vänta tills jag har köpt albumet.

the crapiest feeling.
fruktansvärt
awful
killing
sämst

dör

u can say that i exaggerate i don't care.
folie a deux 04.11.08
                      16.12.08

jag som hade en countdown.

detta är en big downer. jag har haft det lite sisådär på sistonde men jag såg verkligen fram emot skivan, men jag förstår även och respekterar varför de ändrade datum. aja. jag ska vara tacksam att de inte flyttade den till första kvartalet av 2009 som de kanske skulle gjort. men endå...

one day, next day. the same shit. get me out of this.

sometimes i get dark

jag har inte hunnit skriva på ett tag för jag har varit helt uttmattaf nu när jag har börjat min prao. första dagen spillde jag ut 5 st glasburkar av något som heter ajvor, eller var det arvoj? aja, det är i alla fall som tomatpuré. trevligt och så typiskt mig. jag packade även upp te, bjöjor & tändare för att nämna några grejer. och till mat åt jag kött och potatis.

igår så åkte jag till praoen fastän jag hade ont i magen och det blev bara värre till den punkten att jag kände att jag skulle spy på allt och alla så jag fick skjus hem. jag somnade direkt och vaknade några timmar senare och mådde prima. jag hade ju lovat att fika med karin på stan innan hon drar till dalarna och efter det till london, så jag kunde ju inte besvika henne. jag mådde ju ändå bra så jag mötte henne vid face sthlm där hon hade fått en sminkning, och jag svär - hon var hetast! i alla fall så fikade vi och pratade om allt kändes det som. sen gick vi till skolan för jag skulle sälja fika och karin fortsatte hem.  vi stod i typ 20 minuter och snackade och inte kunde skiljas åt så jag blev lite sen. sen var det rusa hem och kolla desperate housewives. ugly betty missade jag så det är reprisen som gäller i helgen.

jag kom nyss hem från praoen eftersom jag hade jobbat så bra och fick sluta tidigare, och mamma var i närheten så hon plockade upp mig. jag fick packa upp massor med sylt och mjöl grejs idag. inte roligt. bara tunga grejor. men jag klarade mig hyftat bra efter två kestin, 2 alvedon, 1 naproksen och 4 cykolpatron. haha.

jag är helt efter med allt känns det som, (musikvist) men det jag vet for sure är att det är mindre än 3 veckor kvar till folie á deux, jag menar, 3 veckor - det är ju ingetting! :D <3 <3

fick även mina skolfoton igår. på klassfotot ser jag mupp ut som vanligt. jag som trodde att jag log på varenda kort han tog. åh så fel man kan ha. aja. jag gillar i alla fall fotot på bara mig, jag ser go och glad ut. jag kanske skannar in det sen.

smoke your smokes


provade lite nya frisyrer igår, åsikter?

efter mycket strul så kom jag nu in på blogg.se. det har alltid varit lite strul men jag orkar inte fixa en ny blogg när jag redan har gjort det ett antal gånger. igår drömde jag att jag åkte till praoen i pjamas och hade inte med mig mina uppgifter och de som jobbade på willy's vägrade släppa in mig. en liten scary tanke.
 
idag kom jag på att jag måste ha med mig lunch till praoen. jag ska få matersättning eftersom det är för långt för mig att hinna till närmaste grundskola och äta och sen tillbaka på en halvtimme. man får (ynka) 30:- per dag. jag kollade i frysen och som tur hade vi ett helt oöppnat 8-pack billys paket. lite chockerande eftersom jag har fyra syskon som alla är galna i pan pizzan.

jag har också börjar ora mig lite för praoen. (som vanligt) jag ska vara i en jättestor butik som jag aldrig varit i förrut och de har typ jättemycket kunder. jag är lite rädd för att dem ska komma fram till mig och fråga t.ex var blöjorna är. :s uuuh, aja. som vanligt så oroar jag mig för ingetting. det kommer säkert gå bra.

ikväll blir det tv och chips med syskonen. one tree hill & gossip girl.

just nu försöker jag hitta fler knep att få fler läsare. bara en kommentar på gårdagens inlägg. det blir man lite besviken på. eftersom jag vet att du läser så kan du väl lika gärna kommentera något roligt. :] (a) 

jag känner att jag vill utveckla mig blogg ännu mera. jag vill ha olika färg på inlägg och olika form och ramar på bilder och framför allt andra färger på inläggets rubrik. är det någon som kan hjälpa mig eller tipsa om någon bra sida? (jag har redan varit inne på designa din blogg med ramar och färg på rubriken fick jag inge hjälp med från där)

enough to make up for lost time




congrats gabey saporta from cobra starship. <3<3<3

kvällen var ganska seg. chillade med ella. vi gottade oss och så. är grymt taggad inför veckan. sen fick vi ett överraskande samtal som totaly made my day :]]]]]

ey, ni är dåliga på att kommentera. come on.

you know I try to get close to you.
you don't realize what you're puttin' me through.
the things I do, and I do ‘em for you
and I don't mean to seem presumptuous.
but I feel when you're looking at me.
don't hesitate if you like what you see.
don't be afraid ‘cause I'm setting you free
is my philosophy.


ny cobra starship platta på gång eller hur står det till?

sunday morning rain is falling


blåa jeans - entertainment
mörkgrå kofta -bikbok
ljusgrått linne - hm
blå halsduk - hm

jag vet inte, ska jag börja lägga ut lite bilder som jag själv tagit, kanske till och med dagens outfit?
vad vill ni se/läsa om på min blogg? jag tycker egentligen att jag inte har så snygga kläder eller stil men skitsamma liksom, jag kan ju göra det bara för att ha kul med det, ärligt talat så bryr jag mig inte om folk tycker att jag skämmer ut mig, men jag bryr mig om vad ni vill se på min blogg. så känn er välkomna att ge mig förslag.

igår nådde jag flesta hitills besökare på min blogg. roligt.
har någon idé om hur många som läste min blogg igår.
gissningar ? ;]

i will die without attention

nu har jag städat. skönt eftersom jag jämt går och drar på det.  har smsat med julia också och blivit grymt taggad på att börja fota. men nu skulle hon ut och springa bara för att hon är bäst och jag aldrig skulle orka det.

the academy is... är bäst. jag älskar after the last midtown show. jag ska fixa att om ni klickar på låten så ska ni kunna lyssna på den och sådär men jag orkar inte just nu. det tar jag som sagt också när jag känner att jag har tid.

fortfarande har jag inte läst rock sounden. men jag är taggad. sen blir det äta, fixa i ordning mig och fota! :D
feel free to text me!

automatic eyes

nu är min första header gjord!
den skriker 'nybörjare', men man måste ju börja någonstans.
jag har tyvärr inge bildproject t.ex som photoshop. så därför har jag
gjort allt i paint, som man kanske märker. jag ska nog fixa en bra program
när jag har tid. men den här får vara bra så länge. respons? :)


behind her back i already am


idag var det galnaste dagen i skolan. först var jag grymt sur eftersom jag sög på min redovisning men sen blev jag gladare och gladare. vi hade även matteprov och musik idag. provet gick nog bra, som tur så märkte jag att jag hade läst en fråga totalt fel så jag ändrade det. på musiken börjadew vi träna på låtar till julkonserten, pretty wierd songs so far. men det blir säkert bra. efter skolan så mötte jag ella på stan och vi gick runt. mcd/korthuset/bibloteket/bondia/wedins/åhlens/ginatricot/scorett/wearit/dinsko/wedins/jc/hm&pressbyrån men det enda jag köpte var tidningen rock sound som planerat på pressbyrån för 60:- jag tycker att det är lite dyrt men den är ju från america om man tänker efter och så var det ju pete och patrick från fall out boy på covert så då är det ju lätt värt det!

på måndag börjar jag praoa i två veckor, sen har jag höstlov. d v s att jag inte har ngn skola på tre veckor! fatta skönt, fast jag har endå massa uppgifter jag måste göra, man kan ju inte komma ifrån allt. förhoppningsvist blir det hälsa på hos syster i sthlm under höstlovet. jag måste gå till sådana affärer som inte finns här i örebro: lagerhouse, only, mango, rockzone & punktshop. på de två sista ska jag leta efter ännu en fob-tshirt. vill ha ngn med folie á deux tryck om det finns. på bondia idag fanns det två stycken men en såg nästan ut som den jag redan har och den andra vet jag inte riktigt. aja. vi får se.

syster kommer iallfall imorgon. får se vad som händer. :)
nu ska jag lyssna på you me at six, the academy is... & fall out boy :D

i will never end up like him

                                                               
jag, caroline och karin på världens
barn dagen i fredags. lyssna på oss på
http://www.sr.se/cgi-bin/orebro/program/index.asp?ProgramID=505 
fast helst inte.
 

verkar också som lilla baby
wentz är på väg
, vad jag har hört
så kommer den på halloween
31 okt, petes favodag. (han är ett
huge fan of the nightmare before
christmas). på halloween så ska jag
kolla på den filmen och gå till tandläkaren.
hah, sötast är ash iaf.

i'm bringing sassy back!

idag var det tänkt att vi skulle ha lektioner halva dagen sen skulle några ur nian till conventum och uppträda med fredrick svan på hans konsert. vi skulle köra på imagine med john lennon och det inte allt så orkända hooked on a feeling. men när vi kom dit sa dem att det var några som hade ett möte där och de skulle sitta där hela kvällen så konserten blev inställd. alla blev jättebesvikna eftersom vi har tränat in dessa stämmor i typ två veckor nu. (jag lärde mig allt som hastigast igår) lärarna sa åt oss att åka tillbaka till skolan men det kunde dem glömma. vi skulle endå få betalt och få äta i restuarangen där så jag, jessica, caroline, lydia & karin gick itll mcd en timme innan vi fick mat. jag gick ju såklart förbi och köpte pringles sourcream and cheese chips, fettot som jag är. sen åt vi järregod mat och åkte tillbaka till skolan endå för vissa sa att vi inte skulle ha no utan att vi skulle leka ngt. men lurade blev vi, det blev no/matte med andreas sen till mammas jobb. ringde lina och snackade lite hann man också med innan man åkte till affären och handlade. när jag kom hem vid fyra nånting så mådde jag jätteilla och gick upp på mitt rum och la mig. sen somnade jag! jag vaknade vid sex och jag trodde det var fredag morgon, alltså att jag hade sovit i 14 h men inte så härligt hade jag det. nu har jag ätit och väntar på ellas telefonsamtal.

(grattis föresten om du läste den längta ointressantaste texten ever, eller om jag tänker efter så är ju alla mina texter det)

jag har matteprov imorgon men jag känner att jag behöver inte träna på ngt. känner mig lite dum som inte pluggar men jag kan ju redan allt så varför plugga? vi har negativa tal och sådär. ni vet (-2) x (-6[upphöjt till] 2.  (hittar inte upphöjt knappen) i början tyckte jag det var svårt men inte nu längre.

ikväll är det inget bra på tv förutom hell's kitchen och criminal minds som går samtidigt klockan 22. innan det blir det nog patd videos som jag har brännda :D

imorrn är sista dan i skolan innan två veckors prao och en veckas lov. skönt! fast en grej blev jag lite orolig för, när vi kommer tillbaka till skolan är det två veckor innan vår stora julkonsert på conventum, och vi har inte ens börjat att träna på våra låtar, vi som vanligtvist har sådär 2-3 månader på oss.. :s

'headfirst slide into cooperstown on a bad bet' - fall out boys nya singel. i love it.
-... i will never end up like him..

imorrn blir det också stan med ella. köpa nya rocksound på pressbyrån för 60:- där pete and patrick är på framsidan. sen har mina källor sagt att det finns en ny fall out boy tshirt på bon dia... aja, senare ! /ag

headfirst slide into cooperstown on a bad bet

okej, extremt taggad nu:
jag ska börja ta massor av assnygga bilder, utomhus. liksom, jag har en stor tomt, varför inte utnyttja den? sen ska jag fixa en header så fort som jag får tid för jag tror jag vet hur man gör. sen ska jag allmänt vara glad och postiv och riktigt jävla snygg. (man kan ju drömma)

förut var jag och presentera mig på willy's. damn det är stort där och personalen trevlig. jag ska fan äta billy's i deras stora lunchrum varannan dag, (den dagen jag inte äter på mcd som ligger mitt emot. göra mig sällskap?)

DAGENS KLÄDSEL: svarta mysbyxor och ett brunt linne.
DAGENS FRISYR: uppsats i hög tofs
DAGENS LÅT: say (all i need) - one republic
DAGENS TV: the hills
DAGENS VILL HA:  bra kamera och snygg stil. någon som vill hjälpa? (a)
DAGENS SJUKA:  inget
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag inte fick redovisa min skit, jag vill bara ha det gjort!
DAGENS ROLIGASTE: folk idag, de var trevliga
DAGENS PLANER: plugga matte och tv.
DAGENS BÄSTA: orienteringsdagen (y) blev trea i klassen, haha. tog svår bana ensam.
DAGENS KÖP: typ mat med mamma.
DAGENS GODIS: inget. im on a diet
DAGENS SAKNAD: typ kompisar, jag har inte träffat ngn på aslänge och känner mig ensamast i världen. ngn ring och gör mig glad? (a)
DAGENS HUMÖR: comme si comme sa. haha (franska för sådär, stavning ngn?)

you change your mind like a girl changes clothes


katy perry's video för 'hot n cold' i just love it.
allt man kan hoppas på nu är att svenska mtv bestämmer sig för att visa den.

i rather waste my time on my best friends

en ny fall out boy song har blivit släppt på i-tunes 'headfirst slide into cooperstown on a bad bet'  eftersom jag inte har i-tunes måste jag så fort som jag skrivit klart det här inlägget kolla in den låten på youtube, och man får inte glömma massor av nya fob-intervjuer.

okej, skolupdate om ngn skulle bry sig. jag är klar med mitt arbete! det behöver bara lite final-touching sen är det bara att printa. vilken lättnad. imorrn är det muntlig redovisning inför klassen så det är bara att bränna över bildspelet och det andra på en skiva senare.

idag ringde jag även min praoplats, willys. jag hade inte förväntat mig att han skulle vara eftersom att jag hade ringt hela eftermiddagen och ingen svarade. men när han svarade madeade jag a total foul of myself. aja. imorrn ska jag presentera mig där, good luck, ag.

idag var jag med på radio! haha, det var bara typ 2-3 minuter eller ngt och jag madeade a total foul of myself där också. vi hade spelat in minst 15 minuter så jag tyckte att det var lite kort, men jag ska iallafall vara glad över att de inte tog med den delen som jag typ skämde ut mig och bara babblade på. om ni vill höra det som spelades på p4 idag så gå in på sr.se. klockslaget var 15:00-15:30.

nu har jag ett matteprov att se fram emot. jippie. verkligen. aja. fredag blir nog fin endå för då blir det stan med ella som jag inte har träffat så mycket eftersom skolan har dödat oss både på sistonde, och köpa den nya rocksound. pete & patrick ska var apå covert så det är bara att punga ut med 60:- :)

i helgen kommer även syrran hem som flyttade till sthlm för exakt en vecka. hoppas vi hittar på ngt kul.
men nu har jag mycket att göra. skriver senare. /ag.

to be loved


' then i'll have to go poor'

sitter och håller på med mitt togoarbete som jag ska redovisa på onsdag, och jag insåg plötsligt att jag hade mer kvar att göra än jag trodde...

såklart när man söker bilder på google och skriver in 'togo, ill people' på bildsökningsraden så kommer ju off course en bild på brendon urie och pete wentz upp. haha.  under bilden stod det 'then i'll have to go poor' hahah. bilden är den som är där uppe.

i better get back to work, i hate school.

i think i'm ready

chatt med massor just nu, massor med plugg och seghelg. kill me.

weekend update:
fredag
: vi hade nån hjälpa världens barn grej men klassen och folk var antligen på stan med bössor eller gjorde uppdrag åt sina föräldrar (typ stända huset så gav de 100kr till världens barn). det var först tänkt att några tjejer i klassen skulle sjunga nånstans och så skulle sveriges radio örebro komma och spela in, men så blev det inte för vi hade inte ens tränat på låtar eller ngt. så jag bakade hos carro med carro & karin. mys. så det blev ta en timmas busstur klockan 08 på morgonen.  sen ringde min lärare och frågade om sverige radio örebro kunde komma hem till carro och intervjua oss! jag blev typ stum och gav fram ett litet mesigt 'aaaaaaa'. haha, jag, karin & carro var jättenervösa hela dagen. sen kom en tjej som hette matilda vid ett och åt lite bakverk med oss och intervjua oss. jättetrevlig var hon. tyvärr missade vi sången men endå .. :) sen åkte vi in till skolan och var med på klassföreståndartid. (karin började blöda näsblod under resan, hah) men iallfall, mkt skön dag. men glöm inte att slå på p4 på tisdag den 7:e oktober klockan 15:00. :))

senare på kvällen kom ella en stund. vi somnade, bokstavligt. haha, grymt trötta, sen åkte hon hem vid tolv.

lördag: plugg typ hela dagen, och eftersom internet inte fungerar hos pappa, harry potter och hemligheternas kammare på datorn. ahhaha, jag är grymmast!

ikv blir det tv och ännu mer plugg. muntlig redovisning på Togo. jag ska typ kunna allt utantill. jag är körd.

his girl friday


hahah, jag var tvungen - guilty pleasure dansen in my heart!

lyssnar på tai just nu för en snällis skickade lite. är förövrigt väldigt trött. trött på allt. 

imorrn ska vår klass göra uppdrag och skicka pengarna till världens barn grejs så det känns snällt. jag, carro och karin ska baka hos carro imorgon vid 09;00 för vi vill hinna tillbaka till skolan ett tag innan lunch för att göra so'n och matten. så imorrn bitti blir det buss hemifrån vid 08:00. inte det roligaste då, menmen. ikv blir det hells kitchen som vanligt så ja kommer väl vara trött som en apa imorrn.

förövrigt har jag klädkris. ngn, hjälp mig. vad är snyggt?

föresten nu lovar jag mig själv att nästa lediga dag ska jag ta en heldag framför tv /datorn och kolla på allt roligt jag har brännt över b.la. making of pretty odd, making of nine in the afternoon, panic at the disco live in denver,**** live in phonix, pers på jay leno och massa andra bra grejer. sånt gör mig glad och ja tkr att jag har förtjänat att slappa ett tag!
/AG.

efterlyser fortfarande ngn som kan berätta för mig hur man gör en header eller kan länka till nån bra press där man lär sig. min blogg ser ju ut som skit!

are we growing up, or just going down?


jack skellington v

tråkdag idag. fast när ja och carro orienterade var det riktigt roligt. senare på idrotten var jag med om ett såkallade 'nära döden'- upplevelse. haha. vissa vet vad jag snackar om.

mitt so arbete om u-landet Togo är snart klart. jag ska bara intervjua my friend ella, som har varit där på studiebesök, eller vad man ska kalla det. på måndag börjar vi med de muntliga redovisningarna. - scary.

nu gör jag min engelska film review. lätt att göra när man inte har sett hela filmen. aja. ja kollar på den nu medan jag skriver så förhoppningsvist fixar det sig.

take my hand and we will run away.

RSS 2.0