pop

 

Chicago, The Musical - Roxie (Piano Sheet) by Caroline

 

ill be back around

har ätit sushi 4 gånger den senaste veckan.
har varit på bio 3 gånger den senaste veckan. (the bling ring, the purge, now you see me)
har ätit i mitt kök 0 gånger den senaste veckan.

imorgon jobbar jag 11 h. och på fredag ska jag på maskerad och ska förmodligen vara eliott reid från scrubs. nästa vecka har en kompis fest och helgen efter det firas ellie innan jag nästkommande helg åker till england och bara är i 10 dagar. 

are you nasty?


lyssnar på p!atd:s nya miss jackson. har officellt 24 h ledigt innan jag stänger imorgon. 24 h under en helg är galet. riktigt galet eftersom jag jobbar 8 helger(fre,lör,sön) i rad nu i sommar. hoppas jag också jag kan gå på nån spelning av p!atd, kigh och the blackout när de har london spelningar i sept,okt,nov. nu borde jag äta något litet innan jag måste göra iordning mig och dra på en kompis fest ikväll. blir nog braaaaa. 

nytatuerad. bakgrund om några veckor. mamma blev rasande. oops. 

 
 

i dried my eyes

shit jag har en blogg också. var ute igår, kul kväll. lite sömn, mycket prat. ska göra nudlar nu och kolla på skit tv innan jobb kl 16. jobbar ihjäl mig nu för tiden. det här är den enda slapptiden jag har haft hela veckan. ska verkligen njuta. imorgon ska jag till stockholm med elvira och bara vara. kommer hem på ons. om ungefär en månad åker jag till englandet och bara är i 10 dagar. ska bla. se the pretty reckless live while there. going to be wild. 

RSS 2.0