get her to bed

 



cpstora videor från bbc's hemsida.

hade lovat mig själv att gå på reading och leeds sommarn efter studenten men det blev inte så pga diverse anledningar. detta är vad jag missade. nu är jag fan mer taggad än någonsin att dra nästa år. 

oh well. har inte tid att sitta här och drömma mig bort. skaffade åtminstonde biljetter till ymas i dec i wembley arena. har inte insett än att jag kommer se dem live. undrar också vilka som kommer vara förband. aja. nu ska jag göra mig iordning och dra iväg och gå i prideparaden här i örebro innan sushi och drickande. 

flux and flow

måste bara säga att det inte är enkelt att ha vänner utspridda i världen. det är inte enkelt någonstans att inte kunna prata med dem när man vill och behöver det som mest.

if only there was proof


tumblr

it's so easy for it to be

something you second guess
easy to read
don't let it become
a meaningless routine
it's meaningless to me


slamming the doors


tumblr (all time low - coffee shop soundtrack lyrics)

hämtat ut mina kläder från nasty gal, fikat med ella (hade aldrig varit ifrån varandra tidigare så länge som nu), börjat ny gitarrkurs, shoppat smink och parfym för alldeles för mycket pengar och väntar in melillo monday. inte fel någonstans.

och jag bryr mig inte. jag tänker inte tänka eller planera. det blir biljetter till the final night of sin. ska inte tänka. bara göra.

+ har bestämt mig för att tatuera mig på salong betong innan jag flyr landet.

its all a part of me



http://www.youmeatsix.co.uk/index.php/the-final-night-of-sin/

countdown


its not worth temporary bliss


the cab - temporary bliss
distraction

i could kid myself thinking that i'm fine



impuls-beställde just kläder från nasty gal...min plånbok är inte glad, men jag är. jobbar på tors sen är jag ledig i nio fantastiska dagar. haha. när jag jobbar kretsar mitt liv kring det, och när jag inte jobbar så kretsar det kring att göra något utav mitt liv. alltid lika härligt. 


when we die, do we feel alive?

i hate to say i told you so


tumblr

we play these silly games i don't wanna play no more



livskris. jobbar 24/7. vad kommer det bli utav mig? dessutom är det äcklgt hur mycket det kostar att flyga till the us. eller flyga överhuvudtaget. måste till em, england, berlin och till sophie. dör annars. behöver också komma ut och träffa människor. vill också ha en ny gitarr. längtar tills kursen börjar. vill upptäcka ny musik.

for real


ella blir sen = jag uttråkad.

ska jobba nästkommande 7 dagar. here we go intensiv jobbperiod 2.0


crush'd

everyone's the fool they seek


tumblr

lights bokan

we let the chances pass the few we held so fast

wishing i didn't know what i know


what does it mean to you?


tumblr

always be the one who says goodnight


RSS 2.0