this is for the liars and the train wrecks


happy halloween round two. 

shiver

 

min man penn badgley i filmen "greetings from tim buckley". SE DEN!

i gotta live on an island to find the truth


beställde just två klänningar för 270kr tsm från asos och beställde tidigare idag en four year strong tshirt. är glad för tillfället pga alla bra vänner jag har här samt hemma. förhoppningsvis kommer jag också se all time low för 6e gången i mars med paulina. och oavsett om jag får standing tickets eller inte (har en crappy seating ticket i hörnet av arenan) så kommer jag iallafall höra fall out boy göra en live spelning innan jag dör. och the pretty reckless drar snart ut på european tour och förhoppningsvis får jag se dem också då de ställde in deras spelning i augusti i london som jag skulle gått på. jag har också bestämt mig för att åka till spanien (med buss) med alla societies i april på partyresa. lätt värt pengarna för upplevelsen så ska spara lite nu. min syster emilia har också visat intresse av att komma och hälsa på mig, hon blir den första att se high wycombe. jag bär på så mycket heavy stuff nu så det är viktigt att se det positiva också. jag bestämde mig för att inte gå ut ikväll som alla andra då imorgon är den enda dagen under veckan som jag har en späckad dag med lectures and seminars innan två timmars tawkwondo-träning på kvällen. så ikväll är det jag och chipspåsen+någon chick-flick. 
 
 
 

look what youve done to yourself

tror det är mitt syfte i livet att lägga enorma summor på flygbiljetter. har mer eller mindre gjort det sen jag var sexton och en av mina bästa vänner bodde i tyskland. har iallafall köpt hembiljett (och retur) till november (om 27 dagar) då jag ska stanna en knapp vecka och försöka få mitt körkort igen. (teorin går ut). sen åker jag tillbaka igen den 19 dec - 14 jan då jag har christmas break. ska nog köpa de biljetterna så fort jag fått in slutlönen innan priserna höjs som fan. idag har jag inga lektioner. borde öppna läroboken jag köpt och städa mitt rum. tvivlar på att något av de grejerna kommer hända. 

hade initiations för taekwondo the other day, dvs att de third years tvingar på gruppen med freshers konstiga outfits och super de fulla innan de blir initiated på scenen på the su (if you make it there). needless to say att jag inte gjorde det då det var förbjudet att prata och svära... haha. grymt rolig kväll iallafall, och träffade väldigt mkt nya människor då vi slog ihop oss med mma, boxing och karate. älskar att träffa nya människor. 



at the end of the road

 
the 
 
bildbomb. 

brook street halls, block E, flat 3

i torsdags spelade ett bra band (canterbury) på våran student union. och i lördags klädde vi oss i skoluniformer och drack oss intoxicated. eftersom jag pluggar music and live events management så ska min kurs få arrangera en kväll på the su i december och vi har bestämt oss för att göra en brooklyn warehouse rave fest. imorgon får jag hem en lärobok av ann harrison som jag vill sträckläsa. ikväll åt jag nandos för första gången med flatmates. gott vare. nästa vecka måste jag hålla i mina pengar bättre. och reda ut lite grejer. nu ska jag se pilotavsnittet av breaking bad och se om det är ngt för mig.

too weird to live, too rare to die får jag en 80's vibe från, vilket jag diggar hårt. kan inte köpa kighs nya album från  itunes än för jag måste registrera ett uk bankkort om jag ska kunna handla i den affären, men har inte kunnat fixa ett än pga omständigheter. inte vill min spotify fungera pga det. annyoing. 
 

calm down

så sjukt hur en person kan bli så viktig för en. saknar mycket hemifrån med älskar verkligen kursen och alla mina lectures/seminars. vet att det är här jag vill vara men ibland vill man bara springa hem till sitt rum och krama mamma hah lol.

ikväll är det off to pub med flatmates. spänannde helg framför mig. imorgon är det school of rock at the student union och alla går klädda i skoluniform (måste fixa) och de spelar bara rockmusik hela kvällen. way excited. och nästa helg ska jag träffa en gammal klasskompis i london och vi ska på någon fancy club hah. so excited for talking swedish face to face with someone istället för över skype. det kommer bli braaaaaa. 


day by day

RSS 2.0