sucking on data files like noodles

skriver föreningsprotokoll, importerar ny skiva till iTunes och kollar på skins samtidigt. och lyssnar på den här låten såklart. från en awesome film. men en lagom snygg huvudrollsinnehavare.

every time i see your face i die inside


put pride aside

varken mail funktionen eller musiken på min mobil funkar. lagom roligt. oh well. drar ut ikväll och dansar.iklädd fys merch.


wearing leather and lace



klippte håret idag. saknar det långa redan

i'll take this love down with me




underbara människa

pros and cons


tumblr

you can't see me like i see you



kunde inte bry mig mindre om vad folk tycker om henne som person. om ni är så trångsynta att inte klicka på play och uppleva ren jävla rörande musik så är det eran loss.

you loathe the life that you barely begun to live

när en av ens närmaste vänner blir dumpad av pojkvännen sen två år tillbaka så kör man närmaste fredag rockbar så man få snacka av sig lite. kanske avslutar med att dra på hemmafest. toppar gör man i alla fall att på lördagen laga sushi, baka paj och kolla skräckfilm med vännerna.

alltså mina helgplaner. om jag bara kan fokusera på att plugga till det jävla naturkunskapsprovet. märks att jag är estetare. inget går in. sportlov kom och rädda mig. ska till frissan, laga hål och spela gitarr runt om i Örebro också under lovet så det blir nog fint.


bada bing

a loss for words, you ate my dog & four year strong. så jävla imponerad och amazed. bästa spelningen jag varit på hittills!! hade inte klarat av fys' set om inte joe hade gett mig hans vattenflaska halvvägs in. kom även därifrån med en fys hoodie och tshirt, poster och setlist! fan grym kväll.


at this moment


bruised

all i ever wanted was for you to say you love me
but somehow that emotion got jumbled up in your circuitry
you left me lying in your bed with a question on my tongue
i shoulda known that you were cold, i shoulda known that you were numb
i shoulda run, i shoulda run, all the things i shoulda done
i shoulda seen my future coming, save my soul from getting’ sprung
i shoulda never let your dark eyes tie me in a knot
well i guess that’s just what happens when you try to date a robot

the few that remain

ligger i sängen och försöker ta slut på batteriet samt sova. på sistone har jag gjort mycket men mycket måste också göras. skulle lätt gå i väggen om jag inte var så bra på att planera haha.

om två veckor är det 3 år sedan jag var på min första konsert. (k perry + 3oh!3) damn. time flies. fast då ska vi inte gå in på när jag började lyssna på fob.

hehe bifogar en bild för att detta inlägget inte ska vara helt meningslöst. (fast varför skulle en bild ändra det haha)


RSS 2.0