wishes bounce me weightless


nuvarande ringsignal
20 dollar nose bleed - fall out boy

             music

can you feel it?



katy är utsålt. skolan kan ta sig. musik gör mig glad.

I know times are getting hard



hindersmässan med maria och ells yesterday. donuts och hamburgare är guld.
i smell the smelly smell, of somethings that smells smelly.



i have no clue how to get through to you.

you're not big, you're not clever

på ells begäran, ska jag börja uppdatera oftare.

igår, tisdag, så hade jag studiedag, en väl behövd sådan. jag vaknade runt elva och pluggade lite tills jag stack till ells vid fyra. intensivt chillande blev det tills vi sprang till bussen på en minut! jag har aldrig sprungit så fort. ells bad mig springa i förväg för att hon behövde låsa dörren och så. haha, det måste sett jätteroligt ut för killarna vid pizzerian som först ser mig springa skitsnabbt förbi dem, och 30 sekunder senare kommer ells och gör samma sak. haha. vi var i alla fall helt uppe i varv när vi kom till tam-tam mötet. efter mötet blev det buss och chips igen innan karro's piltshow. den var super, (var superflumm under andra halvan), sen blev det bussen hem. trött.

idag var det tillbaks till skolan. kör, franska, svenska, engelska och lite squaredance.

jag har tre nationella prov nästa vecka, för den som antecknar. behöver jag skriva hur superkul det ska bli och att jag knappt kan bärga mig?

dagens låt: everything's just wonderful - lily allen

it wants to be born now




igår kväll var jag på bio med julia och ells och såg 'the unborn' som hade biopremiär 23 januari. så här skriver sidan 'filmdelta' om den: 

'det händer att själen efter en människa som dött, är så ondskefull att vägen till himlen är stängd för den. istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning. och ibland lyckas den...'

cam gigadet spelar rollen som mark i denna film. han är ju inte helt okänd efter sin roll som james i 'twilight'. odette yustman (som man även ser i cloverfield) spelar huvudpersonen casey beldon och meagan good (one missed call, saw v) spelar casey's bästa vän, romy.

slutet får mig att undra om det kommer en tvåa. filmen var i alla fall superbra och det blev en hel del skrikande under den. (:


we sold our hearts


mama, if we don't take the medication, we won't sleep for days....

DISLOYAL ORDER OF WATER BUFFALOES - FALL OUT BOY

change

jag älskar när pete skriver långa ogenomtänka inlägg på hans blogg. haha, bara skriver alltså. och jag kommenterar ju också helt ointressant och osammanhängande!

idag skrattade jag mkt och det var väl behövt. pauline och jag låste in hannah för att nämna ngt. sen dansade jag cha-cha och bugg med linnea på idrotten. sen blev det lite galen polka också. haha. för roligt!

om inte linnea skulle sagt det till mig så skulle jag aldrig vetat att det är min namnsdag idag! haha, tänka sig.

yes. cobras stickam rum är very fun att kolla på när de inte ens är där. jag har aldrig faktiskt lyckats vara där när de är där. dumma tidsskillnad!

nej nu får linnea logga in så jag kan plugga lite till fysikprovet imorrn med henne.

dagens låt: the hush sound - we belive in (barack obama)


if you wanna leave, take good care



ells och julia har just varit här. de är för great, de och skins.
i'd promise you anything for another shot at life
perfect boys with their perfect lives

i love you but i'm letting go

i måndags vaknade jag och kände att jag skulle dö, hade nära 40 graders feber och jag kunde typ inte stå upp så jag har varit sjuk sen dess. mår helt enkelt piss och det är ju så passande nu innan nationella som börjar nästa vecka och jag har noll böcker eller ngt hemma. tröstar mig själv just nu med maroon 5 låtar. snart ska jag försöka sova igen. smsa, det uppskattas alltid!

träffade ells i helgen och bowlade en stund, hon och jj hade kommit hem från polen. jag har fortfarande inte träffat jj på typ två veckor. i missss her!

btw, om 12 dagar ska jag ha valt gymnasie och linje..


let my love lose again

               
                 jag har lagt upp den här videon förrut,
                        men den tåls att visas igen!
                                   

det blev många videor idag, men den här sista är verkligen den viktigaste!
                                  dosomething.org

kyles mom is a bitch

                 
         u gotta love him, eric cartman from south park


var igår och såg film med alessandra och matilda. alessandra åker tillbaka till italien på tisdag så vi bestämmde oss för att göra ngt innan det. vi kollade iaf 'blades of glory'. den var mycket bättre än väntat! jag har haft ganska tråkigt idag så jag la ut ett nytt klipp på youtube... kanske kolla in det?

i thought i loved you



de här killarna som kallar sig 3OH!3 (uttalas three oh three) ska vara förband till katy perry när hon kommer till sthlm. 
låten heter 'don't trust me'. vad tycks?

baby, seasons change but people don't



              en bok som alla måste läsa. hur rolig som helst! 
                                akademibokhandeln 90:-

plant palm trees on lake michigan




okej tidning, (inkl. intervju med pete)
folie à deux-armband (tacktacktack tina)
om jag kunde drömma (lånad från linnéa)
lily allen, twilight och fall out boy postrar. :)


we are who we are so love yourself



skidåkningen gick bra, förutom att det fanns en stor isfläck mitt i backen och jag ramlade en gång där så mitt ben knäcktes eller lät på ngt konstrigt sätt. det känns iaf fortfarande. :/ hoppas det blir bättre. men det var en givande dag för enligt linnéa och carro så kan jag åka skidor nu (: (tack för all hjälp).

i can't wait 'til the weekend when ells and julia comes home. we'll have so much fun :D

utseendet och bloggen överhuvudtaget ska fixat så fort jag får tid.


if home is where the heart is then we're all just fucked

jag såg cloverfield (varför heter filmen så?) och barnhemmet igår. jag gillade verkligen båda. men cloverfield var bäst. jag och ells tänkte se den på bio när vi var i sthlm förra året, men jag gav efter och vi såg juno ist. fan, jag skulle övertalat ells att se cloverfield.

barnhemmet var en spansk skräckfilm som krävde lite tänkande, men om man fatta allt så var den riktigt bra.

ni kanske undrar varför jag är uppe så tidigt men det blev lite fram och tillbaka med skidåkningen idag, men nu är det fixat. ska hemifrån runt tio, sen kommer jag tillbaka runt middag ikv. det ska bli härligt. tillslut blev det  jag, carro, linnéa och lydia, det blir great!

dagens låt: panic at the disco - karma police (radiohead cover)


times square can't shine as bright as you, i swear it's true

hahah, hur ska man beskriva denna? | americas suitehearts

yes. it's here. fall out boy's andra singel från 'folie à deux', 'americas suitehearts'.. videon är minst sagt... konstig. påminner lite om panic at the disco's 'that green gentlemen'.

the day after tomorrow gick igår på tv. jag hade inte sett den förut. den var otroligt bra. makes you also think a little bit...

jag saknar massor med folk. många personer är inte i staden för tillfället :( men maria håller sig hemma som tur. :D

skidor på måndag med carro, karin, linnéa och lydia? äre ngn mer som vill hänga på så är det bra att hojta till! :D

dagens låt: the rocket summer - a song is not a business plan

edit: såg ett as bra south park avsnitt nyss, de gjorde parodi på the day after tomorrow, det var löss som skulle utrotas från en killes huvud. haha. älska dålig humor.


you're the direction i follow

Har spenderat dagen so far med att kolla på roliga fob videor. jag lägger upp ngn sen. de får mig verkligen att le. har även sett katy's live framträdande på rockerfeller center i new york igår kväll under the new years firandet. hennes energi är guld.

"Don't let anyone tell you you can't do something just because you're a female. Write a book, join a band, be a doctor. Change the world." --Patrick Stump

dagens låt: cobra starship - hollaback boy (gwen stefani cover)

RSS 2.0