movielike



flygbiljetter till tyskland bokade, saker inhandlade och väskan packad. får se om jag hinner med någon uppdatering efter jag har kommit hem och innan jag drar igen. oh well. låt oss fokusera på nuet, imorgon drar jag till borlänge. so long.

(när jag kommer hem från pip är det 3 dagar kvar till harry potter. kommer dö.)

what happened to you?

på onsdag blir det utgång med tjejerna. på fredag och lördag blir det midsommarmys i norra folkavi. och på måndag blir det fuckin peace & love. (efter peace hinner man också vara hemma en dag innan pip)

har beställt hem nya converse, dirty work & light me up.

idag köpte jag bikini och jeansshorts.

nu äter jag vindruvor.



no idea

krampen borde läggas ner. det är så jävla mycket grejer jag behöver köpa nu men har inga pengar. funderar seriöst på att inte ha på mig något annat än heels i sommar. måste boka tågbiljetter till peace and love. ska flytta, typ väldigt snart. mina brorsor är så lika har jag kommit på efter att ha spenderat största delen (hela) mitt liv med dem. måste boka flygbiljetter. hatar spotify och allt det står för. favorit sushi stället ska stänga igen under en månad i sommar, kommer dö. vill ha high waist svarta jeansshort som fan men hittar ingenstans. behöver köpa bikini också typ nu. "metrologer är fan värre än politiker" - maria arslan. you're just a daydream away, wouldn't know what to say, if i had you. min syn och relation till det andra könet behöver seriöst ändras. min bästis åker till bali på fredag (fitta). finns så många band jag skulle dö för att se live. enda anledningen att jag har mitt facebook konto kvar är för att få gratis inträde på uteställen. jag har inga kläder. den absolut sista franska lektionen på sex år tänker jag skippa. marabou är för gott för att motstå. hatar mina fräknar.

almost there


tumblr

east coast kid

juni: skolavslutning, sushi (innan de stänger för sommaren), p&l
juli: pip, england?
augusti: frankrike, tyskland, flytta.

är även fast beslutsam om att göra ordentliga akustiska covers under sommaren.

in the dark i see

det absolut grymmaste någon ever kan vara i min bok är inspirerande. för mig är lights, emelie och antonia enormt mycket av det just nu.


RSS 2.0