we can climb high

jag är sjuk som fan. vaknade klockan 04:20 och hostade så jag nästan väckte hela huset. gick sen ner till badrummet och tog ut bettskenan (old räls offer) och tog 4 doser astmaspray och satte sedan in bettskenan igen. somnade inte föräns 05:00, sen vakande jag 10:30 utav att jag inte kunde andas. dessutom var jag ganska skakad för jag hade drömt att jag tog en tröja från bikbok. sen var jag där ett tag och köpte godis. sen sa dem i högtalaren att jag hade snott den och massa. jag förstod noll. i alla fall. imorn är det julafton och jag skulle inte kunna se mindre fram emot det. vet att jag bara kommer få pengar så jag kmr nog spendera större delen av dagen nere i källaren, kollar på tv med mina vänner näsdukar, nasonex, ventoline, alvedon & fishermans friend.

it must really suck to be four year strong right now



ENEMY OF THE WORLD MARCH 9TH, 2010

but if you left it up to me everyday would be a holiday from real

så då är det jullov. känns konstigt att det redan har gått en termin.

kom just hem från ella. det var ungefär -17 C när jag gick dit. inte kul. jag hade is och frost i hela håret/ansiktet när jag kom dit. (15 minuters promenad), nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på jack's mannequin, det gör mig tårögd för någon anleding. jag känner mig ensam fast jag är omringad av underbara människor. jag tror det är för att terminen har varit så hektisk och nu sitter jag ensam i mitt rum och inte har något att göra. sen är det nog för att jack's mannequin gör sådan underbar musik.

jag har noll planer inför imorgon, vilket känns väldigt konstigt. any ideas? jag ska nog tjata lite på mamma om att vi ska köpa mörkbrun toning och att jag måste till frissan.


11.12.09



fan va kul man kan ha en fredagkväll!

waiting for the news


we're having fun and i'm sure that it really shows



Drama doesn't follow me it rides on my back
I may be ugly but they sure love to stare
Drama doesn't follow me it rides on my back
I may be ugly but they sure, they sure, love to stare

This is a party without the people
This is a show without the sounds
This is a dance without the steps
Now I gave you the clues, so find what I've found

05.12.09


undone (the sweater song)


about anything anymore.

i don't care where you come from

midtown - to our savior
fob - sixteen candles
cobra starship - pop punk is sooooo '05

RSS 2.0