i know you know


really dont give a fuck about you anymore

har fått en infektion i foten också. så har ännu mer problem med att acceptera min situation och allt. borde vara glad och fokusera på det positiva men det är lättare sagt än gjort. å andra sidan så är melillo monday's (http://www.stickam.com/viewMedia.do?mId=193240253) tillbaka med ny musik. och i sommar ska jag bara jobba, festa och spela gitarr. ångesten över hösten får vi ta någon annan gång. mota bort den så länge det går. 

åldersnojar nu också när jag har fyllt 19. och är rädd för att ta studenten. kommer ha no sense of belonging anywhere efter det. fuck

still could make the call


you never felt this way

Kris Isak – Wicked Game - Radio Edit

anything for you


lovesick fool


vad jag har hållt på med konstant sen jag blev utskriven. uppmanar alla örebroare att komma. inget ni vill missa (eftersom jag kommer ha på mig en vit klänning och sjunga på svenska om kärlek haha). http://www.facebook.com/events/163186527134020/

clueless look on your face

hemma. hade körtelfeber, halsfluss och sekundära infektioner så nu kommer jag lida av extrem trötthet i 2-3 månader och är därför sjukskriven. passar perfekt till en människa som inte kan sitta still. har också lite förhöjda levervärden så jag får anstränga mig minimalt (=inte träna, vill dö) och ingen alkohol. tajmingen är perf. tänkte bara dagboken skulle få veta det.

men jag skiter i allt det ikväll och tar med min amerikanska utbytesstudent till east west sushi och bio. får se om jag överlever.

nu ska jag nog trösta mig själv med att köpa musik från iTunes.

hearts will heal. hearts will spill

och inlagd blev jag. återkommer.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/706332/images/2012/pic_201424819.jpg" class="image">


all you really wanted


hur jag spenderade helgen

och nu är jag extremt sjuk. var på akuten idag och självklart gjorde de ingenting. men om det blir värre så blir jag troligen inlagd. passar bra sådär nu till körkonserten imorgon, nationella proven, musikalen, födelsedagen, balen, studenten och sommaren.

RSS 2.0