singing in the shower

i wonder if we can just be friends? - dave melillo

you'd never expect that the answer is death

kommer fortfarande inte över att dagen raw comedy club kommer till örebro så är det four year strong i stockholm. vad är oddsen? får väl försöka se raw någon annan gång. sitter och skriver ett djupt tal för svB. jobbigt. svar ja. jobbar hela helgen, kommer vara extrem kaos, i better get ready. sen är det bara två inlämningar nästa vecka innan england! (southport) beyond excited. måste bara skriva en uppsats om buddhismen och ha ett tal om rastafari också.. sen nästan färdig. och gitarruppträdandet idag gick bra. i guess. är dålig på att bedöma mig själv.
bild på några från i fredags.

until i hurt somebody

jesus christ, the amount of shit i have to get done. ibland hatar jag att jag inte kan säga nej. till något. (det här är btw min publicerade dagbok, så jag förväntar mig nor bryr mig inte om ni bryr er)

imorgon (fre)
- ljudteknik
- vokalensemble
- lunch
- svenska
- stan
- repa
- köpa sushi
- ta med x antar pers hem
- göra iordning oss (medan hämta x antal pers vid busshållsplats)
- take tequila shots (dear lord pray for me)
- gå ut och köra hårt för sista gången innan juldagen (skulle egentligen inte ut imorgon om det inte var för att magn har fyllt och har planerat sen forever)
resterande helg:
- plugga nkB
- plugga rastafari muntligt
- plugga buddhism
- plugga svB
- bio
- plugga sång
- plugga engB
- träna
- ordna usb minnen
- repa
- ordna ekonomin
- tusen andra grejer
ska till frisören på måndag. har bestämt mig efter mycket velande att inte klippa av håret. vill ha långt till studenten.

if i just save you, you could save me too


orson welles

“we're born alone, we live alone, we die alone. only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone.”


somewhere perfection lies, but not for you and i



näääääästan färdig med religion, och så får man en till uppgift. oh well. var på möte idag med min studie och yrkesvägledare så nu är hela röran med kursen lite klarare. ska lite senare iväg på en gitarrgrej innan jag måste hem och analysera en diktsamling av majakovkij. måste skriva en till uppsats om "the strange case of dr. jekyll and mr. hyde" också. sen ska jag sjunga på spanska(?) imorgon på sånglektionen. lön nästa fre och då blir det sushi, tequila och utgång med magn m.fl. ska också unna mig några skivor och klädesplagg har jag bestämmt. sen är det nästan dags för southport/manchester. sen kommer väl jävla julen också. oh well

patrick stump - run dry (x heart x fingers)
four year strong - just drive
lights - flux and flow
porcelain black (ft. lil wayne) - this is what rock n roll looks like
butch walker - suckerpunch
yellowcard - for you and your denial
dave m - cut me loose
you me at six - crash
there for tomorrow - get it

i wont spare you


never thought that this would hurt so bad



thinking of you


borde finnas anytime now på http://davem.me

make up song

är inte många veckor kvar på året. sen smälter snön, sen massa events innan studenten (som tysken maybe ska närvara på, ska fixa en studentmössa till henne). sen vad? jo. jobba i massor=pengar=england. älskar också att jag inte kan fokusera på något längre i skolan. för mycket tankar och sånt skit. längtar efter england i dec. längtar till fys i sthlm. köpte kort på friskis också. och massa alkohol ute igår. woops. mitt nya rum är grymt snyggt för övrigt. vill också gifta mig med joshua för han är så perfekt. sen vill jag möta dave på en underground club i england och diskutera musik i timmar. jo. ångesten för alla framträdanden börjar sakta men säkert komma. välkommen tillbaka. har känns konstigt utan dig. jag har också för lite telefonminne så jag får full inkorg hela tiden. borde bara tömma den men eftersom jag är en person som inte kan släppa något så lär man inte komma någonstans på den fronten.

i wanna rob you of your game face so i can cower beneath your words


RSS 2.0