the words you don't swallow



anarbor's debut record "the words you don't swallow"

jag älskar den! jag tog 2 bussar senare till skolan idag för att lyssna klart på albumet en tredje gång. fick paketet i fredags men öppnade det inte föräns igår då jag kom hem från pappa. innehöll som väntat en tshirt (bilden), en shotglas, ett armband, cdn (bilden) och thank you postern. är dock lite sne på i vilket skick sakerna var när jag öppnade paketet. lite smutsigt och tillknycklat, men det som gjorde mig lite mer besviken var att mitt namn var inte på postern som utlovat! (har kollat igenom tillsammans med familjen flera gånger)
   fick ett personligt medelande (DM) på twitter den 21 mars (en månad efter att "tävligen" avslutades, i det stod det "yo congrats, we're gonna print your name on the poster, we're only printing 250, but we have some still avail." och sedan en länk till sidan där jag gjorde köpet. (bara 250 fans namn valdes ut för att vara på den, jag var en av dem) postern var egenligen the main reason varför jag beställde paketet (som kostade 580kr totalt). men jag är glad ändå för albumet är så jävla bra. men ändå, det är en riktig bummer för jag hade förväntat mig att se mitt namn på den fina stora postern.

skickade iaf ett DM tillbaka till anarbor's twitter konto och skrev "my name is supposed to be on the thank you poster in the #3 pre package. i can't find it. am i blind or is it a mistake? /agnes köpberg", förväntar mig inget svar direkt egenligen...

för att avsluta positivt har jag gått runt och sjöngt på albumet hela dagen. jag vill lära mig "useless" på gitarr. så jävla fin låt. hehe. lär inte bli lätt dock.


never be enough

and oh how the war wages on
the battle of my heart
the face of truth is what i want
and all that i've discovered is that

nothing matters
just tell yourself
again and again
that nothing matters

nothing matters
pride will shatter
our words will never be enough
cause nothing matters
but love

the things that chase
that status i crave
its nothing, its nothing
the investment, the bankers
think about it

of men and angels

you break my heart
i'm feeling helpless
i'm not in control
there's nothing i can do

blink 182 - i miss you

okej. jag vill ha anarbor pre package #3. blir 435kr. sen kanske det kostar ngt när jag hämtar ut det på ica. men det är det värt. en skiva, en tshirt, en shotglas, ett armband och en poster med mitt namn och 249 andra fans. '
hoppas jag får beställa det.. behöver nämligen mammas hjälp och pengar,

on a saturday

har just fått mejlet från min gamla grundmusikskola om 10-års jubeleumet! ska bli så jävla kul! har fått länk till låtarna med stämmorna så man kan träna hemma och allt. sen blir det reunion disco på club 700 också. nu måste jag bara se till så mamma köper biljetter till familjen och träna in låtarna!

nu ska jag sova. jag har kör imorgon 08:50.

four year strong - enemy of the world


så värt väntan!

i'm a young one stuck in the thoughts of an old ones head



night life

FOUR YEAR STRONG - BEATDOWN IN THE HEY OF HAPPY

it's amateur night at the apollo creed!



idag åkte jag upp på stan med ella innan min tid för SIT (specifik immun terapi, aka söt intressant tant) på sjukhuset. åt mcdonalds och köpte ett par jeans och ett linne på hm. min första tanke och anledningen för att jag köpte jeansen var för att klippa av dem och göra dem till shorts. men nu efteråt tänker jag att jag kanske ska använda dem som de är fram till det blir shorts väder och klippa av dem då.

before this goes over the edge



blev skitsugen på att shoppa. skor, heels, boots. svarta. nitar. höga. svarta strumpbyxor, olika mönster, tyger. oversize linnen från monki. pasteller. tillsammans med svart smink. solbränna. fräknar. eyeliner. skinnjacka.

vi kan glömma att jag kommer bli skyldig mamma ungefär 4000 till i sommar för tillfället. jag vill shoppa!!

streets of gold

nytt 3oh!3 album 29.06.10 :)

oh crap

i hate to admit it, but i miss fob. just miss finding new interviews of them on the internet or just hear a song and know that there is still hope for me to see them live one day. i hate the fact that they don't tour anymore or just are fob together. i hate the fact that fob don't exist at the moment.


i read your letter


RSS 2.0