i give up gravity to feel

april 30 - siberia acoustic släpps (lights)
maj 20 - 20 år
maj 26 - slamdunk
juni 11 - marseille en vecka med ella
juni 27-29 - bråvalla (om jag fixar ledigt hehe)
augusti 26 ca - england med mama
september 16 - start

idag ska jag lägga färdigt det där jävla tusenbitarspusslet. imorgon ska jag och elvira ordna singelkväll för några vänner hehe. förhoppningsvis i helgen ska jag se warm bodies och sen nästa vecka är min sista vecka att leva innan mitt schema på 6 dagar i veckan i snitt börjar. vad gör man inte för en framtid liksom.


no i think it looked a little better on me


fått csn...

i hope that you'll fall in love and that it'll hurt like hell



är redan superstolt utan att ha lyssnat på 'save rock and roll'. de skulle kunna göra nästan vilken musik som helst. spelar ingen roll. bara tanken av att de spelar igen tillsammans och är lyckliga.. mitt trettonåringa hjärta klarar inte det. längtar efter min hard copy.


everything that kills me makes me feel alive
lyssnar på onerepublic's nya skiva 'native' och tänker på sommaren. kommer jobba ännu mer, men ska spara ännu mer. ska ta vara på allt här innan jag drar (vilket jag inte insett ännu). ska göra saker för mig själv. och bara mig. ska också ta det där jävla körkortet. skulle vara så jävla awsum att ta det på 4 månaders av ren jävla motivation. ska också tatuera mig i sommar. eller borde egentligen göra det nu innan så det kan läka. men vill ha allting 100% angående ekonomin först. jag har ont i huvudet och har varit halvsjuk och hängig i typ 3 veckor snart. inte kul. kan jag inte antingen få vara sjuk så jag kan tillåta mig att stanna hemma från jobbet eller inte vara sjuk alls? just det. har färgat hela håret (inkl) clips nu lila/silver/blått-slingit (en liten röra). och tyskland var bäst. helt jävla sjukt hur en människa kan vara så genomgod och bäst. drack gin and tonic för första gången i fredags och köpte med mig en flaska gin hem för 4 euro. not bad. synd att jag ska jobba i helgen då. haha. har förmodligen min sista gitarrlektion någonsin(?) på min födelsedag, vilket är om 5 veckor och 4 dagar. och några dagar efter det ska jag på slamdunk festival!! på söndag ska jag till gustavsviks relax med ella. och de som påstår att danska är ett språk kan ju ta sig någonstans. (kopenhagen kastrup i hate you).nu bultar huvudet för mycket. måste sova. har inte kunnat gjort det så bra de sista dagarna för jag lider av extrem pollenallergi (alla sorter och några till). kommer förmodligen uppskatta att jag skrev denna långa text en vacker dag. förhoppningsvis. 
 
 

black mamba


jävla skitdag. 365 sen togo och totalt ensam hela tiden pga. sambo hos pojkvän samt magsjuk. är inte bra på att vara ensam, tänker alldeles för mycket och känner att jag gör noll med mitt liv. storstädat iaf och gjort massa tamtam grejer. imorgon ska jag till frissan, sen kommer erika förbi innan jobbet. och på onsdag ska jag packa och köra bil. tors= tacokväll med mina bögar och sen åker jag till tyskland natten till fre. back on tuesday. 

dessutom har jag ett blåmärke på högra kindbenet. så bra gick det för mig i helgen. och någon stal björn axén schampo på förfesten?

RSS 2.0