tonight we feel alive!

natten mellan tis och ons hemma hos linda.

brännbollsturneringen som min skola anordnade igår kväll.

oh my fucking god

sitter och lyssnar på blink 182

jag ska bli blond och få en fin bränna i sommar.
stora shirts med heels och smycken. rufsigt hår.
sotiga ögon och en iPod full med bäst musik.

söt intressant tant

det är underbart väder nu, och alla som inte har allergier ska njuta!

jag genomgår en specifik immun terapi (SIT) för mina pollen allergier. har tagit 18 sprutor ungefär. ska ta 18 till inom 2år. dessa sprutor ska hjälpa min allergi. det enda de kunde försäkra mig om är att jag inte skulle ha några allergier den här sommaren, medan jag tar sprutorna. MY ASS. alltså den här våren har varit den värsta hitills. jag kan inte andas och har tagit alla mina piller (vilket jag inte ska behöva). jag ska fan stämma dem.

min födelsedag

fyllde 17 i torsdags. så här såg dagen ut.

vaknade av kramp i hela kroppen. var yr, kallsvettades och kunde inte röra på mig i 40 minuter. sen så började pillrena verka och jag åkte till skolan för att ha mentorssamtal med mamma och min mentor. efter det hade vi klassråd och våran klass anmälde sig till brännbollsturneringen som är på onsdag. man ska ha ett tema. vi ska vara uteliggare/skabbiga. efter det gick jag till akuten med sophie. hade skadat handen på volleybollen i tisdags. ingen fara egentligen men den dåliga sjuksyster-vikarien insisterade på att hon var tvungen att rusa dit direkt. fick problem med att skriva in henne som patient eftersom hon är tysk utbytesstudent och har inget personnummer. jag blev så arg. tog 30 min minst. ska inte vem som helst kunna söka vård i sverige? vi var fucking på akuten. aja. sen kom vi till frakturavdelningen och senare till röntgen. lång väntan. såg lite på oprah medan de andra i klassen hade svenska och datakunskap. fick iallafall gå där ifrån senare. vi gick till skolgården och spelade lite gitarr innan nästa lektion började. vilken sen visade sig att vi hade ledigt från den. mötte upp seror, louise, janina, pelle m.fl. gick till lucullus och köpte chips m.m. gick till henry allards park och spelade lite gitarr m.m. vid 16 mötte jag mamma vid polisen och tog ett nytt pass (tyskland om 28 dagar). sen gick vi och åt på Mera. tog en skagen baguette (oj vad intressant det här blir). sen köpte vi ett par örhängen åt mig (ska få mer grejer när vi åker till marieberg. b.la en parfym). sen gick jag till hennes jobb och hämtade min gitarr och alla grejer igen. fick sen gå till markurells och möta seror, louise, sophie och linda. typ i 20 min, innan jag fick gå tillbaka och ha gitarr på kulturskolan. gick sen och köpte 2 st 1,5 l coca cola för 19kr och väntade på bussen. kom hem. började regna som fan. åt tårta med familjen + ella. (fick världens snyggaste armband av ella). sen gjorde jag lite smågrejer, (kollade på criminal minds). sen när jag hade tänkt att dusha greps jag av panik. vatten! jag vred och vred och tillslut ropade jag på mamma. fanns inge vatten. borta i hela örebro kommun. ingen hade vatten! fick gå och lägga mig helt ofräsh. dessutom hade internet, telefoni och tvn varit borta hela kvällen innan. scary.


igår (fredag) så hade vi nationella prov i matte del II på morgonen. sen hade jag en ganska härlig dag. fikade och åt kakor på kt på skolgården under matten. (ett stort k i mitten på basketplanet = kåt i mitten) sen gick några runt och gjorde lite grejer innan vi hade en helkväll i skytteparken för att fira mig litegrann. helt ok kväll. '




idag ska jag plugga arslet av mig. uppspelning på måndag. ska sjunga och spela gitarr. sen franska och engelska. håller på just nu att göra chokladbollar för imorgon (ska ut på landet med släkten för att fira mig).

nu måste jag rulla chokladbollar.

everybody needs somebody sometimes


RSS 2.0