i don't want it anymore if it's not you that i get


talk to me, i need an answer


we just wanna party



bustiern, de nya stuprören och 14 cm pumpsen är redo att användas för ikväll är det kajsas eighteenth. cider, pizza, tequila, lime och salt kör vi på det. sen utgång. denna låt lär spelas en del gånger när vi gör i ordning oss. (fick nyss ett sms om vip på satin). nu fan kör vi.

beyond my roof and walls

strumpbyxor och stuprörsjeans.

stop running your mouth

tumblr
sitter och letar igenom internet efter de perfekta svarta stuprörsJEANSen. omöjlig uppgift. några vänner var här tidigare, vi tog det rätt lugnt eftersom det kommer nog inte bli mycket av det framöver, och såg 'i spit on your grave' och 'jennifer's body'. imorgon ska jag simma 1,5 km, luncha med mamma och syster sen kanske få lite shopping gjord. borde också sätta igång med plugget då jag kommer vara på jobbutbilding nästa vecka istället för i skolan. en kompis fyller arton snart, sen är det också en kfest på schemat innan several albumsläpp, lön och flytt.

melillo

no introduction needed

---> .

keeping you away


everybody breaks a glass


synthesizers


tumblr

belt



vaknade, tjänade pengar, klickade hem skivorna ovan, åkte och köpte sushi, åkte till brorsans lägenhet, hemma. nästa månad ska jag köpa 'forget what you know' och 'hands all over'.



i wanna fight, i wanna rock 'n roll and party all night


T
he Cab – Symphony Soldier

proclamation of emancipation


RSS 2.0