she's got no limits, she thinks she's so tuff

hey monday  - hold on tight

idag vet jag inte vad som händer egentligen, ska nog kanske och köpa grejs på stan och aspholmen med mamma och bror, men det blir lite konstigt eftersom min syster (som är här för tillfället, men bor i sthlm) är på högskoleprov och har bilen. (fick körkort förra veckan, grattis). så det blir nog att vi mum, me & brother får gå på stan en stund och vänta till hon är klar. hon skulle sitta där i 8 h. stackaren,

fall out boy ska tydligen försöka på ett annat rekord i guiness världsrekord bok. tidigare i år försökte dem sig på att vara det enda bandet som spelade på alla 7 kontinenterna in a matter of 9 something months. men det gick inte för att de blev kvar i chile i en vecka och väntade på att vädret skulle bli bättre för att flyga till antarctica. men vädret blev aldrig det, så det blev inget rekord. nu ska de tydligen försöka sig på att spela på mest radioshower under ett dygn. deras personliga rekord är tydligen 57 under 24 h.

ska nog fota lite idag också. jag saknar my girls. karin är i london. fyfan va avis man kan vara. bäst är hon iaf, love u !

josey don't u worry, its just a face you're going trough, someday you'll know just what to do.

update senare, hej så länge /AG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0