i can't tell you if you turn around and run away


allt jag vill i livet är att äga dessa par skor
(tidinställt inlägg, är probably ute någonstans i rhodos när ni läser detta hehe)

losing faith in what i thought i would be


och de nya underkläderna åker rakt ner i väskan. hejdå sverige.

dead man walking

borde fixa en ordentlig header kanske och så då jag gjorde den nuvarande på 5 minuter när jag var uttråkad. just nu sitter jag och tänker på hur snabbt tiden går egentligen och vad mycket egentligen som har hänt i livet rent allmänt. har blivit jävligt inspirerad på sistonde. igår var jag och spelade bowling med familjer innan le dinner. idag har jag spenderat dagen med några favoriter på sushibar och gustavsvik, needless to say att jag är jävligt utmattad. imorgon åker jag till mamma för att fixa lite smågrejer innan jag behöver packa om och ta flyget till grekland. är ärligt talat inte så taggad på att leva i en resväska och ha familjen så nära inpå i två veckor, men det blir nog bra. ska hitta något fint sushiplace, jogga längst stranden, dricka fina drinkar med syrran och läsa någon fin bok. har inte riktigt insett att jag ska tillbaka till tyskland för tredje gången på ett år sen när jag är tillbaka. jag är så jävla lucky att ha en vän som sophie. när det gäller the future så ska jag i höst fortsätta försöka studera franska utanför skolan och hitta någon bra danskurs att gå på. sen behöver man ett jobb såklart så man kan börja spara till bournemouth och en till gitarr. ska också sluta deppa ihop av att jag inte har tagit studenten än utan njuta av sista året på örebros bästa musikestet. 



i must be out of my mind



LIGHTS - everybody breaks a glass
automatic loveletter - save me
elissa franceschi ft. josh franceschi - salt
there for tomorrow - SAAVE
blink-182 - up all night
robert pattinson - let me sign
meg and dia - halloween
all time low - forget about it
cobra starship ft. sabi - you make me feel


you'd rather cover up i'd rather let them bleed

har egentligen inte många dagar av sommarlovet kvar om man räknar att jag åker om lite mer än en vecka till rhodos i två veckor innan jag avslutar sommarlovet i tyskland. den resterande veckan har jag inte heller mycket planerat. ska väl få in någon sushilunch och motion förutom att fortsätta spela sönder fingrarna på gitarren och gå ut med ella +flera när hon fyller (18!!) på lördag.

dear death part two


everything feels out of order


you gotta lose yourself just to be found


robot


let me sign


jimmy eat world


kings of leon


p&l


p&l


light me up, foreigner plektrum & dirty work


sushi med magne


the wombats


slagsmålklubben


the ark


hos vänner i karlskoga


pip


harry potter maraton


@marias


efter harry potter and the deathly hallows part two


stan med vänner

get in a car

harry potter was nothing less than brilliant

laddar kanske upp en bildbomb sen från festivalerna och annat skit. vaknade 8:45 (kom i säng 04 efter specialvisningen) av att en fyra åring står i hallen och ropar morfar. går ner med honom, gör honom frukost och leker lite (jag förtjänar ett pris). måste städa (kaos överallt) innan jag ska möta några vänner på stan för (ev.) sushilunch och film.

måste se you me at six live

if you run

vill seriöst jobba inom konsertarbete någon gång i framtiden. både pip och peace and love fick mig att inse det. så jävla sjukt. vill också se ännu mer live band. blivit beroende. så jävla mycket grymma saker har hänt de senaste två veckorna. nu ska jag bara ta in allt och ta det lugnt (säger jag nu) fram till rhodos. efter rhodos har man tre proper dagar hemma för att ladda om innan darmstadt. sen börjar jag sista året på gymnasiet. allt är bara så sjukt just nu.

detta inlägget har också skrivits av en AG som har sovit tre timmar (knappt) de senaste 48 timmarna. liksom om ni ville notera. blev jävligt mycket oplanerat supande under pip men det har man inget emot.

nä fy fan

p&l part neljä

springer backstage. möter killarna som i sin lycka säger att det var deras bästa spelningen i deras karriärer, då råkar jag kolla rätt in i daniels ögon och han i mina och säger "okej. jag tror jag behöver en sopkvast". var inte meningen till honom men äh, han tog inte illa upp. sopar och roddar tills miss li börjar. åt under spelningen förutom sista låten som man dansade som fan till. sen började helvetet. foreigner har största scenen av alla då de också avslutade festivalen på eldorado. bond:ade som fan med deras crew dock. kul så in i helvette hade man. även under foreigner såg man den mest kända låten bara "i wanna know what love is". och fångade lite uppmärksamhet i sina gula västar. efteråt rodda man ner allt deras och får blir kallad av kevin i crewet "sweetie, honey, baby, ladies, girls" stup i kvarten. han var nog chockad av att jag och baja-madde tog så mycket intiativ och bar mycket "fastän" vi var tjejer. "not bad for two sixteen year olds" vågar han också uttrycka då vi svarar något i stil med "not cool, man. we're 18." det roliga var sedan ute på lastkajen då han säger "liking the view" när jag böjde mig ner för att plocka upp en förstärkare. han skämtar lite mer sen och ger mig runt femton plektrum när jag berättar att jag spelar själv. sa sedan hejdå till dem och drar med mina nya vänner till campingen. smsar mina tjejer och möter dem vid visby campet där killarna från kings of leon sitter. satt där tills 07:30 och betedde sig onyktert pga lack of sleep. kommer tillbaka till mitt och janinas tält och märker då att några killar mitt emot sitter och spelar en låt (beastie boys - girls). jävligt kul för dem att jag av någon anledning hade tålamod som fan, då de spelar låter på repeat tills vi lämnar campet vid 11. åt yttligare en baguette på maserhallen innan pappa hämtar oss. någon olycka på vägen gör att vi hamnar i en bilkö, men det gör mig inget då jag har pringles och pepsi och skrattar åt vad som helst. när jag kom hem ville jag nästan inte duscha för då behövde jag ta bort mina fyra färgglada happy socks klistermärken som var klistrade på mina ben, vilka jag hade fått under natten i visby campet. somnade i alla fall vid 20. vaknade 03 i soffan och skrek med de lilla av rösten jag har kvar "andra våningen" då jag hade drömt att jag hade ett tält med två våningar. vaknade sen 13:40, tio minuter innan jag hade tid på sjukhuset för SIT. känner mig lite febrig fortfarande och är fortfarande i morgonrock. men äh. vad säger vi? vi kör putte i parken på onsdag då? tagga. haha. även fast jag har fått sämsta jobb tiderna och missar allt jag vill se och inte har någon alkohol kvar. nu ska jag ringa lois och fråga henne hur hon har haft det.

p&l part tre

vakande inte i panik på fredagen tacka gud. köpte världens godaste baguette på coop innan man drog till växjö campet. hade tydligen sagt till dem kvällen innan att jag inte skulle kunna prata med dem i nyktert tillstånd. fick äta upp mina ord när jag satt och skratta så maten kom överallt förutom i munnen. the sounds ägde ju litegrand senare på eftermiddagen. tog mig en fish 'n chips innan teddybears som fuckin blew my mind. gick sedan till växjö campet innan man drog till maskinen och dansa arslet av sig. växjö killarna ville inte se the strokes sen, så man gick tillbaka till deras camp. jag är glad endå för hur kul man hade med dem sen. träffade också några örebroare innan maskinen och skrattade en stund. vet att jag gick och la mig ensam då kompisen hade hittat en annan sovkamrat. vaknade dock på lördagen vid elva tiden med oliver från örebro bredvid mig. behöver man beskriva hur förvirrad man var? gick och hämta kompisen, drog sen till ebba och kajsa och väckte dem genom att sparka på deras tält och skrika "va fan gör oliver i mitt tält??!" visade sig att han hade kommit vid 4 och frågat om han fick sova hos mig eftersom hans tält var sönder och ebba och kajsa inte hade någon plats. jag hade tydligen godkänt hans förfrågan, vilket jag inte har något minne av. aja. väckte och kickade han ut ur tältet innan man gick till växjö tältet för att säga hejdå då de skulle sticka under dagen. sen gick jag och köpte mig en fet tallrik med köttfärssås och spaghetti innan jag tog mig till eldorado där jag jobbade mellan 13:00 och 03:00. jobbade inom scen och produktion och kan inte beskriva hur kul det var! kom dit och fick byta om till ett par tre storlekar förstora skor som vägde ett ton och en fin neon väst där det stod "local crew". jag och mina 9 nya kompisar satte oss i vårat tält och åt innan hoola bandoola band(vilket man gjorde mycket under de nästkommande 14 timmarna). det riktiga arbetet började efteråt då man började fixa scenen till bad religion. så jävla grymma. ställde sig faktiskt i min neon väst vilken man syntes så fantastiskt lite i och rockade på sidan av scenen. efter det var det byte till daniel adams-ray, vem man hade sett gå runt ensam lite backstage under några timmar tidigare. vi ägde så hårt så det kanske tog 15 minuter att bygga om hela scenen. åt lite mera med kollegorna innan man såg daniel adams-ray sista låt "gubben i lådan". tror ni inte att ljudet totalt dör under första refrängen? först trodde man det var meningen att låta publiken sjunga, men sedan märker man att något inte står rätt till. publiken då totalt räddar allt och sjunger så in i helvette. sedan slår han av, uttrycker sin kärlek till oss och kör om låten, och fyfan vilket drag det blev. så mycket drag så konfetti sprutar så in i helvete åt alla håll. det är då jag och kollegorna stannar upp och kollar på varandra och inser att det är vi som har 45 minuter på oss att sopa bort allt plus att rodda tills miss li börjar.

p&l part deux

på onsdagen vaknade man på samma sätt som dagen innan, i panik. ärligt talat gick jag runt första delen av dagen i längtan på jimmy eat world. duschade, sen lade vi oss (fyra tjejer på rygg med händerna knutna på magen) i skuggan. jag somnade och folk därefter kunde inte komma över att jag sover med öppna ögon. träffade också våra nya vänner vid ingången till festivalområdet, men jag dissade dem när det var dags för jimmy. och fy fan va bra de var! var hög på spelningen några timmar b.la. under sahara hotnights. promenaden tillbaka till festivalområdet innan kings of leon var ju det mest random man har stött på b.la. pga att janina gick fram till folk och sa "hej vill du ha en puss" och försökte få mig att göra detsamma. träffade norrlänningar och visby folk i publikmassan. kings of leon var grymma. efter försökte man hitta något och äta men inget tilltalade mig. sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde. inte på grund av berusning, utan att de timmarna bara har fallit bort. vaknade i på torsdagen och lämnade in mobiltelefonen. sedan drog vi och åt varsin fet pizza efter man hade försökt att duscha (failade pga köer). låg i skuggan och käkade samt skrattade till omogen humor i timmar innan man drog på maggio. satt dock lite längre ifrån och myste med kajsa. (älskar också att janina tappar sin inte ens halvätna pizza på marken inne på campingen innan och blir fittsur) efter maggio drog man bort till scenen längst bort för att se all time low. kompisarna satte sig lite längre bort medan jag var nöjd med att vara i mitten på högra kanten. när de börjar dock så är jag trettio minuter senare på andra raden. så jävla sjukt. försökte också sätta mig på en killes axlar men han hade blivit tillsagt av security one too many times. dog på flyziks cuteness när han körade borta i bakgrunden. fick några blickar av alex och var nöjd som fan. innan dear maria berättade alex att de skulle komma och hänga efteråt, bestämmde mig dock för att inte stanna pga 1. hade inget att säga till dem och 2. al pitcher hade börjat på athena. sprang ensam till al pitcher och kom när det var 20 minuter kvar. spelade in det på min mobil med det lilla batteriet jag hade kvar. fyfan va rolig han var! totalt ägde. när han var slut var man glad som fan och stack och drack lite. var tänkt att man sen skulle tillbaka för att se m.i.a. och deadmau5. men man hamnade i växjö campet och blev full som fan.


p&l part uno

första dagen så kom vi dit vid 17 tiden. köade till funktionärsincheckningen i några timmar innan vi drog vidare för att gå till armbandsutlämningen. vi ser en kö. frågar en funktionär lite undrande vad de står i kö till. svar: att komma in på campingen. denna kö är inte liten heller. den är never ending. så lång så vi bestämmde oss för att inte ens försöka ställa oss i kö med vår förjävliga packning. när janina hade fått sitt armband satte vi oss i ett gathörn och väntade. redan då blev man bjuden på sin första av många öl. någon baguette från himlen senare tränger vi oss in i "kön" som hade blivit till en stor jävla massa vid ingången. där står vi sen. i tre och en halv timme. träffade ett gäng örebroare så det kunde varit värre. kom in vid midnatt. då återstod det att hitta en campingplats. när vi sen kommit fram till vårat framtida hem så träffar vi grannen, han bestämmde sig för att de nästkommande dagarna alltid sitta max två meter ifrån oss vid vårt tält och kolla ut i luften. creeper varning där. satte i alla fall i öronpropparna och somnar. på tisdagen så vaknar vi runt 08 av panik. man kan inte andas i tältet. hade dessutom gått och lagt mig i mysbyxor, tshirt, tjocktröja. låg inte bara i sovsäcken utan hade en filt över. går i alla fall iväg till billysståndet för att fylla på vattenflaskan och då har stället förvandlats till största beachfesten. vi gjorde senare iordning oss och någon timme senare sitter vi under taket i bazaaren och äter glass. då får man sms från kajsa och ebba som också var där. möttes upp och efter det lämnade man knappt varandras sida. senare utanför deras tält kommer en kul kille med en indiana jones väska, förutom att väskan var en påse vin och sprutar vin på janinas rygg. sen kommer en irländsk/svensk kille som tjejerna hade fått hjälp av tidigare. han följer med oss till coop där de skulle köpa cigg. efter handladet springer vi in i hans vänner med sugarmami i spetsen. följde med till deras camp och lämnade inte stället förrens tidig morgon.

insert title

ska blogga ordentligt om p&l ikväll. just nu ska jag göra lite sånt här:


RSS 2.0