21320033

 
 

toga night bitches!! 

fall out boy har gig i london i november. fingers crossed i get tickets. ska tvinga med mig någon dit. 


än så länge älskar jag allt här borta. 

lived a lie

sitter i ellas säng i flemingsberg. hon pluggar inför semenarie på hennes genusvetenskaps kurs imorgon. jag äter chips tills jag spyr (kan inte sluta). borde plugga körkortsteori. men mina ögon blöder. imorgon ska jag ta sovmorgon medan ella är i skolan fem minuter bort. sen kommer hon hem och vi ska laga lunch innan jag ska ta tåget tillbaka till öret. hejdå ella.

drygt två veckor then im outta here. sjukt att det man väntat på sen (egentligen 5 år) februari snart är här. känner mig nöjd med tillvaron. hittat 6 av 9 flatmates på fb already. de ska plugga preforming arts, psychology, pilot nånting, fashion design and then theres me. interessant mix. but they're so nice. cant wait to meet em all. två veckor av freshers är det också. kommer dö/ha roligt varenda kväll. 


jag ska flytta till ett engelskttalande land. och jag har gjort allting själv. från internetsökningarna för två år sen, till första mailet till skolan, till besöket, till den jävla ansökan, till att fixat csn, försäkringar, accommodation och köpt biljett. one way ticket. ganska häftigt egentligen. 

vet inte om detta är sista sverige uppdateringen. sjukt att kunna tänka i sånna banor nu. det jag hoppas med allt det här är att jag aldrig mer kan kalla sverige hem, i mening med att det är landet jag bor i. 

RSS 2.0