wipe that smile off your fucking face

arvika festivalen är bokat. vi har ingen aning om hur vi ska komma dit eller hur vi ska bo, men wtf. det fixar sig. känner att det kommer bli lite stressigt innan jag är där och kan slappna av eftersom jag hinner typ vara hemma 6 h innan vi måste åka till festivalen.

19-25 juni : TYSKLAND MED TJEJORNA, hälsa på utbytesstudenten som åker hem 15e.
25 juni -14 juli : BILA MED FAMILJEN I EUROPA : de hämtar upp mig i tyskland, ska b.la besöka frankrike & italien.
15-17 juli : ARVIKA FESTIVALEN

:)

'cause atlanta i'm falling

fick ett mejl från cdwow om skivan (fys - enemy of the world). de hade leveransproblem med deras leverantörer och nu ska jag räkna med 7-10 arbetsdagar till! eftersom det är påsk kan jag inte förvänta mig skivan föräns 13 april. alltså kommer det ta ungefär 1 månad för mig att få hem en skiva - DÅLIGT!

well i am the cancer running through your veins,

and hold your hands in, into the air
hold your hands as, as if you care
oh josh shit !
behind your back they talk about you all the time,
behind your back they spread some shit and spread some lies

youmeatsix - the rumour

let you go


nothing matters

har gjort en ny kategori för alla mina okontrollerade inlägg fullt med bilder. (AG ~ pictures)

ska kanske börja fota lite mer. om man kollar bak i bloggen fotade jag ofta och uppdaterade också ofta. fun times. nu för tiden så rebloggar jag allt istället på tumblr... inte lika roligt. blev skitsugen på att också ändra designen. men med mig kan det bli ett heldags projekt. men jag kanske ändrar någon detalj under lovet. nu ska jag nog skriva ut några svart vita bilder och sätta på lite potatis.

jag ska sluta vara så negativ också. våren och sommaren kommer bli bäst.

funderar på att göra den här bloggen lite mer aktiv...

känner för en stor makeover under lovet. hm...

annars ska det bestå av gitarrspelande, vänner, shoppande och träning. yes. jag ska ta tag i träningen. ska nog köra på crosstrainern varannan dag, elr jag ska iaf försöka.

the story of my life i can't quite comprehend
so tell me if you know how it ends
when everywhere you go feels like a mirror maze
and you're not sure how you're stuck in this place
and you've got nowhere else to go
and you're lost within your own home
you're trying so hard to win
you keep trying, it's embarrassing
and how you don't even know
but you know you're off the tracks
and how did you get in here
thinking, how did i get in here

the rocket summer - walls

i've been holding my breath

jag har stora problem med att inte lyssna på enemy of the world på spotify. skulle ta 7-10 arbetsdagar och jag beställde skivan 15e. mitt tålamod börjar ta slut...

down but not out

i am who i am - the cab

vill bara säga att det finns en person som jag tycker riktigt synd om och önskar att den kunde ta tag i sitt liv och att mitt namn blev utvalt för att vara på anarbor's thank you poster som kommer vara med i #3 pre-order paketet på anarbor.net. synd att det kostar 40 dollar bara... plus frakt. tull m.m.

imorgon öppnar monki i örebro och det är massa erbjudanden på träffpunkten också. härligt. dit går jag nog mellan skolan och gitarr lektionen. just det, gitarren. fick 21 guns som låt till imorgon.vilket jag tycker är lite små kul eftersom min lärare är typ 1.55 och medelålderskvinna som lyssnar på ted gärdestad. hehe. jag har haft hela eftermiddagen på mig att spela men jag tog en härlig powernap och såg ett skins avsnitt.

jag saknar min lilla utbytesstudent som är i luleå med hennes orginasation. ska hitta någon fin födelsedagspresent till henne.

nu måste jag spela lite green day innan greys.

maybe you should've tried harder


wow! that's a lot of pictures of me. bilder från veckan.

monki öppnar äntligen i örebro på torsdag! funderar på att gå dit och gå runt i nybyggda träffpunkten efter/innan min gitarr. rädd för att 13 åriga tjejor med brunkräm kommer vara där dock. aja. mamma skulle ge mig lite pengar. måste prata med henne om arvika. hoppashoppashoppas! hon verkar vara beredd och låta min 15 månader äldre syster åka till pier pressure för att se paramore igen, då borde jag få åka till arvika! jo, paramore - till sverige igen! de enda banden som jag lyssnar på kommer aldrig hit. elr. all time (b)low var ju här i september, jag var inte där då. youmeatsix öppnade för paramore i november, jag var inte där. men mina systrar var och jag hörde genom telefonen. sen var 3oh!3 och katy perry här i feb 09 och det är det enda jag har varit på! nej, det är dags att börja gå på lite konserter känner jag. låt oss börja med arvika sen kanske någon i europa när jag semestrar med familjen?

right on time



måste plugga, träna, sjunga, spela gitarr

this providence är grymma
lillebror och jag är koola i bilen till marieberg
jag köpte nya strumpbyxor igår.
jag känner mig väldigt ashlee wentz-ified
karrofest på tors. tema gay pride. taggar som fan

RSS 2.0