stop punishing me

http://www.flickr.com/photos/khrisextremephoto/7380680768/

det är äckligt hur mycket jag älskar say anything och max bemis.

men nu ska jag sluta blogga och besöka min syrra för första gången i hennes egna lägenhet, sådär halv elva en måndagkväll. ciao

i have to let go of your hand



längesen jag var så här uttråkad. just det, beställde parkway drive, enter shikari och kigh skivor idag också. varför inte liksom. fira att jag inte fått besked från fk ang sjukpenning liksom.

i don't know who you are



idag har varit en sån där skitdag.
man har inte gjort något annat än att segat och såklart ätit. sen är man totalt utråkad konstant också. så uttråkad så man börjar ta tonvis av bilder på en själv med webbkameran. plus att jordens befolkning åkte till borlänge idag. (vill se enter shikari!!!!1) medan man själv ska jobba hela veckan. oh well. melillo monday ikväll i alla fall. 

vill göra något galet. som att färga håret svart.

sleepwalker

klicka här för att lyssna på en bra låt

jo about the fact that time flies. jag är en sån människa som jämt blickar framåt och aldrig riktigt stannar upp och tänker tillbaka osv. så jag tänkte göra det lite nu.

jag kommer aldrig glömma:

- mina sommrar på stenboda kollo i askersund från 2002 till 2007. helt klart det mest underbara man kan få uppleva som barn. 
- när jag slutade nian från karl johans skolas musikklasser 2009 och att jag kunde inte vara mer excited för gymnasiet. 
- hur jävla tystlåten och tillbakadragen jag var på högstadiet och i början av gymnasiet.
- när jag gick på högstadiet och aldrig hade tagit en enda gitarrlektion, men ändå letade upp ackord till ashlee simpson låtar som jag spelade på repeat och hade enorma problem med att ta ett Bm. 
- hur mycket mitt hjärta krossades och panikattacken jag fick ensam på frankfurt hahn flygplats juni 2010 i tyskland efter att ha sagt hejdå till tysken som jag hade spenderat ett år med och hur jag grät under hela boardingen till italien.
- hur underbart det var att resa själv mha bil, flyg, tåg och spårvagn från mitt hem i örebro till tyskens i darmstadt under höstlovet 2010.
- när jag köpte min musikanläggning till mig själv i konfirmationspresent 2008. 
- när jag köpte min hagström stålsträngade gitarr i februari 2011.
- hur dåligt jag egentligen mådde när jag var inlagd på sjukhuset nu i maj 2012, och paniken jag hade över allting och känslan av maktlöshet.
- hur säker jag blev på saker, hur mycket jag saknade människor, och hur mycket jag förändrades av resan till togo med tamtam i april 2012.
- englandsresan med kören under december 2010 och 2011 och hur underbart det var att bara vara i en engelsk miljö. 
- den 8e november 2010 i darmstadt och hur en kväll kunde få mig att känna mig så levande.
- hur glad jag var när jag fick mitt nuvarande jobb, och hur jag inte kunde haft mer tur med medarbetarna.
- när jag tränade judo och tae kwon do tre gånger i veckan under högstadiet och faktiskt var helt okej duktig på det. 
- hur mycket jag är upp och ner angående allt i mitt liv konstant.

it's not that i'm letting go of you, but i don't know what to do


sitter och gör trevliga spotifylistor. hitta rock sound på ica idag (ymas cover!). leskigt hur fort tiden går. satt idag och såg på när yet another exchange student packa sitt shit. blir stressad också för det är så sjukt mycket jag vill göra, känns som att tiden rinner genom mina fingrar medan jag är fast här. ska därför skicka iväg några stipendieansökningar innan jag drar till turkiet med bff om drygt två veckor.

'til you're sore


sayanythingconfessions@tumblr

collision

har verkligen världens bästa kollegor. sjukt. också sjukt är det att jag ska till alanya med bästis sen lekis om mindre än tre veckor.


the moment you kissed me,
i knew i was risking it all...

the further i run from you baby,
the closer i get to the truth
and i feel like nothing can save me,
it's something i just can't undo,

så fin

 

 


jaws on the floor


en gång pilt - alltid pilt

doesn't matter anymore

ja. har tagit studenten, sophie åkte idag, träffat gitarrläraren för sista gången och så. längtar efter december. och vill se någon konsert i sommar. får se hur det blir med det. fucked osv. 

Sunshine, you heal as much as you hurt
With regret in my veins and blood on my shirt
Sure must have had myself a personal best
It takes filling my lungs up with smoke
To get things off my chest



no wise words



finns inget bättre än att shoppa skor. och när någon annan betalar. grattis sverige. haha inte ens roligt hur mycket jag hatar det här landet. hatar också dessa inbetween-years som kommer vara från studenten till när jag verkligen gör det jag vill göra osv. well, imorgon kommer min tysk, helt sjukt. har aldrig förr varit ifrån varandra så här länge, 10 månader. hoppas det inte blir lika länge tills vi ses igen sen. imorgon ska jag till skolan och lämna "handbok i svenska språket" så jag inte får hem en räkning. then that's it.

passed every hour

tre bilder på mig med svart färg på armen från att ha målat lakan att sätta på flak på fredag. på fredag är jag också officiellt inte sjukskriven längre. fastän jag inte har blivit något bättre sen jag blev utskriven. hurra.


undergroundking freestyle


sportar fortfarande tisdagens bal-hår. gårdagen var jag nykter (som jag nu har varit väldigt länge pga sjukdom) på kfest, och det var verkligen en speciell upplevelse. kvällen till ära påminner jag mig själv om att jag fortfarande är sjukskriven (och kommer vara så här trött i månader) med gitarrspelande och dave melillo. annars är jag kvar i min rut. ingenting känns exciting anymore. tar studenten om en vecka. vad är det här? 

al pitcher kommer dock till örebro i november. haha känns som att jag måste avsluta varenda inlägg med något positivt.

RSS 2.0