the name and the number


tre långa veckor framför mig med massor av prov, men nej vänta. måste först bara skriva: jag var hemma i sverige över påsk och FIXA KÖRKORT. ser så jävla mkt mer fram emot sommaren i sverige nu. okej ja. exam weeks is ahead of us och som vanligt skulle jag kunnat plugga mer nu innan, men jag är iaf inte lika illa som pojkvän som just har spenderat 15h i biblioteket idag och är för tillfället (2:10am) hos kompis och skriver färdigt arbetet som ska in imorgon. detta har resulterat i att jag har ätit ett paket nudlar idag och lite fetaost. and thats it. han skulle handla mat och laga mig dinner innan taekwondon men jag somnade och när jag vaknade hade alla affärer stängt (sämst öppettider här i HW). 

imorgon (idag alltså) fyller carly 20 år och jag ska ta henne in till london för dagen/kvällen. (tar sista tåget hem som går strax efter midnatt) vi ska svänga förbi svenska ambassaden (aldrig varit där, läskigt) så jag kan hämta mitt körkort och rösta i valet till europaparlamentet innan det blir mat och cocktails på tgi fridays innan vi ska på pub crawl med one big night out. (bild från när jag och elvira gick i januari haha). sen på onsdag är det plugg hela dagen lång innan athletic union dinner och efterfest på the su. 

längtar tills alla dessa prov är över och jag får spendera birthday weekend med cellyn. (pojkväns namn btw, uttalas kellyn, därav kel). han har tydligen någon överraskning på g. sen när terminen tar slut så flyttar vi alla ut från brook street halls (kommer gråta) och jag åker med kel hem till romsey i några veckor innan jag drar till sverige för bråvalla festivalen och efter det lite jobb på city gross. vill verkligen inte men behöver ju punga ut 30 000sek själv varje år för tuition. tillbaka till england åker jag dagen innan reading festival med alla mina bästa. åh längtar verkligen tills alla dessa jävla examinationer är över (sju stycken efter varandra pang, pang, pang, pang!)






RSS 2.0