the brightest green i've ever seen

jag bröt lilltån i skolan idag - LYCKAT! (mamma är distriktsköterska och säger att den definitivt är bruten) den är blå och gör ont. känns så fånigt att börja gå på kryckor för en lilltå, men jag ska gå på stan imorrn innan marias fest.

apropå fest, igår var karrofesten (till 02. jag började 08 idag). sjukt kul. (:

you might as well leave

okej. nu är jag lite chockad och tydligen väldigt mycket efter.
cute is what we aim for existerar inte längre. det känns tomt.

all the right moves

hade skolfoto idag
jag har kommit in på kulturskolan (gitarr)
& onerepublic's nya singel är så jävla bra.

hearts will heal



jag ska inte ta bort bloggen. bara börja skriva mindre och mindre här. jag har skaffat en tumblr och det känns bra, glatt och nytt!

you know that type of shit just don't work on me

det är dags att ersänna, jag har funderat på att ta bort bloggen ganska länge nu. det gör jag fortfarande. jag känner att jag inte får ut något positivt av den. jag skulle sakna att ha någonstans att skriva av mig, men jag kanske startar en ny blogg och börjar om med allt från början. ny design, nya läsare, och en ny jag. som sagt, det här är något jag har funderat på en längre tid, men inte bestämmt mig för. det är mycket snack men ingen verkstad. därför skulle det vara kul om någon av er få läsare ville kommentera angående detta. jag skriver inte det här inlägget så jag ska få massor av 'åh, nej. ta inte bort bloggen, den är ju jättebra' -kommentarer. utan jag vill ha åsikter från en opartisk tredje part. tror ni att det kan vara bra att starta om från scratch och släppa allt?


and kill it at the start

jag är trött och har läxor som jag bara skjuter upp. dessutom har jag skolfoto på tisdag och inga kläder. jag hade värsta planerna om att gymnasiet skulle vara si och så men jag antar att det blir aldrig som man tänkt sig.

hot mess om 20 dagar.

jag är desperat om förslag om vad jag ska göra med mitt hår. jag har lust att klippa av 10 cm. men jag är osäker på om jag skulle passa i det. kommentera folket.

jag ska försöka fixa designen i helgen.
/AG

ella kom som gäst till mitt hus



hej på dig / ella


i'll stand up with you forever

okej, nu känner jag mig lite negativ:

saker jag hatar:

farmville, håkan hällström, dåliga mobilkameror, ramla in public, tv reklam, fulla 14 bussen, segt internet, attention whores, svenska versioner på amerikanska tv program, heidi montag pratt, paradise hotel, sura tanter, hackiga cd skivor och pytt i panna.

red jumpsuit apparatus - your guardian angel

we have got to get out of here. in our darkest hour

igår så gick jag från karro (skolan) till gustavsvik (badet) på 20 minuter, ganska bra tycker jag, då det är kanske 4 km. sen simmade jag 30 vändor (1 vända = 50m) och sen gick jag tillbaka till busshållsplatsen. jag var riktigt nöjd igår eftersom jag inte har motionerat sen maj!

idag började jag klockan 8:00. vilket betydde att jag behövde gå hemifrån 07:00. inte fullt så roligt. eftermiddagen var iaf kul jag först hade GEMU (gehörs -och musiklära) och sen ensembel. efter det så gick jag till bibloteket och skrev ut samhällskunskapslärarens föreläsningar och låttext till sången imorgon. sen gick jag till kanslit och köpte notblad och sen fixade jag pärm. fick mycket gjort idag känns det som.

imorgon börjar jag 11:50 och slutar 14:30. skönt eller vad?

idag fyller ju också joetroh 25 år! tänk hur snabbt ett år går!

obs. jag får inte glömma a rocket to the moon's skiva som kommer ut 13 oktober.
dessutom släpps hot mess i sverige om 23 dagar.

RSS 2.0