no curtain call

ska köpa nya vinterkängor idag plus strumpbyxor och ngt annat fint förhoppningsvist. ny lyssnar jag på maroon 5. bussen åker om 11 minuter, så jag bör dra iväg och ha sånglektion nu. franskaprov i eftermiddag. wish me luck.

ice


play pretend

light me up
of men and angels
the listening
say anything
hands all over
dirt
best in town
klackar
tid hos frissan
nagellack
bustier
strumpbyxor
stay ups
lösögonfransar
presentkort
tanglewood TW115STCE
örhängen
biljett till tyskland
biljett till southside '11
ett jobb


27 november, nya teatern, örebro, 18:30

arrangerar välgörenhetskonsert för togo ikväll på nya teatern 18:30.

det här är något vi i tamtam ungdom har jobbat med sen i juni. ni har kunnat läsa om detta i nerikes allehanda och sverige radio örebro. varenda öre vi får in går direkt ner till skolan i sokodé utan mellanhänder. Norbert med vänner, Robin Öman, Arziv AZ Suhak med gitarristen Marcus Modig,...Restriction of Liberty, Future Citizens, Vi&Hon och The O.S.G.C spelar.




LIGHTS - face up


peacock

blev grymt sugen på mineralvatten à la tyskland och nya klackar

say anything



why are you so far away from me?

just tonight

dilemma. spendera julklappspengar och kommande löner i förtid på en underbar gitarr för 5000 kr. eller ska jag go crazy och shoppa som fan som jag aldrig egentligen gör? kläder är ju välbehövligt som fan, men gitarren skulle verkligen vara en investering för framtiden och jag skulle ta med den till min första egna lägenhet i england. men jag är så jävla sugen på nya kläder just nu. åka till sthlm en helg. bo hos syrran.

aaaahrgg , beslutsångest. hjälp.

hang on

27 nov - arrangerar välgörenhetskonsert för togo med tamtam klicka här för facebook evanemanget
3 dec - avslutning med kulturskolan (spelar gitarr och sjunger)
7 dec - muko konsert med musikestet tvåorna. låtarna som ska sjungas och spelas gitarr på är "going under" med evanescence och "state of massachusetts" med dropkick murphys
8 dec - liverpool, england med kör B
13 dec - luciakonserter med hela kör B

getchoo

skulle skära gurka för att äta med dipp. skar mig på tummen. först inge blod, sen lite. blev excited, fotade lite. (blod är ju coolt). men sen kom det lite mer blod, och lite mer. kunde inte stå upp längre. föll ner på köksgolvet. tummen pumpade ur blod. fick till slut tag på telefonen och ringde mamma (som är i danmark) och hon fixade så brorsan kom upp nerifrån källaren. nu är jag omplåstrad och mår lite bättre efter lite mat och harry potter läsande. hehe. så kan det gå en lördagskväll.

idag hämtade jag föresten ut mina biobiljetter till harry potter. hade "maraton" med ella igår, (såg bara en film, snackade mest om hp annars). är sjuk taggad. gick sen till musikbutiken jam och blev sugen på en till gitarr.

imorgon ska jag försöka spela gitarr med tummen. ska plötsligt spela massor inför folk. nervöst.

guess what? i'm not a robot


you


if we ever meet again

det är otroligt hur en liten människa kan påverka en annan. och hur en resa kan ge en helt nya insikter och förändra en. livet är otroligt.

RSS 2.0